Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    Áááááá, végre kialakult a sárvédő vitám a szerelő/laktos/fényező útvonalon és felfogták a kérdésem. Eddig ugye az volt az alapállapot, hogy majd a Sanyika aki nagyon ért hozzá ott tanyán az levágja, kipótolja, lefényezi, gyári lesz, örülni fogok, ésatöbbi, mert a gyári az "drága". Én is mindig mondom cicimennek, hogy inkább kibaszom a tápot, mert a javítás általában drága és tervezhetetlen, de hasonlóképpen nem érti :-) Döntsenek már a számok, határidők, állásidők.

    Most mondja a lakatos, hogy pfúúúúú, a gyárinak 25ezer / darab körül lesz a festés + munka díja, mert az fekete és hát az nem kevés. Nem kevés, de a másik mennyi? Jó, lehet a végén még feketével járok, de mondjatok már számokat a mostani megkendácsolására.

    És akkor szép sorban mentünk, csak pár ezres, megnézzük, hümmögünk, belevágunk, kipótoljuk, visszarakjuk, ez olyan kb.12-14ezer. Oldalanként. Aztán kell a fényező aki fényez és ködöl, az még kb. 10es körül, oldalanként, de ez közben derül majd ki, szóval inkább 14ezer. Most ha megpróbálunk összerakni 2x2x13ezrest, akkor éppen 52ezer, igaz az első verzióhoz meg kell vennem a sárvédőt. Amiből egyik oldalra már megvettem. Szvaól majd ha megérkezik a másik oldala, akkor meghümmögöm, de lehet a végén még fekete marad és elnevezem optikai tuningnak :-D

    Ez a hét ilyen, laptopomba megérkezett az akku, az egész jónak néz ki. És most vettem észre, hogy azért nem érkezett meg a billentyűzetem, mert nem fizettem ki, áááááááá.

Új hozzászólás Aktív témák