Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz JonesC #35266 üzenetére

    Itt olyan dömping volt az IT-n az iPhone 11-el kapcsolatban, hogy bele is írták pontokba szedve vastag betűkkel a rendelési formula fejlécébe, hogy miért nem lehet még iPhone 11-est igényelni és miért ne vegzálják őket kérdésekkel. És hogy nem lehet ügyeskedve sem megkerülni a rendelési procedúrát. Arra tudtam gondolni, hogy a Jahno életét megkeserítő csodajúzerekből itt is van azért rendesen.

    Lehetett kérni valami Samsung S10 és S10+ (vagy mi a neve) készüléket és XR-t. Mivel a céges környezetben teljesen jól működik a szIfon, így akkor választottam XR-t. A következők mennek rajta:

    Teams Mail Calender Telefonálok néha

    Privát még nézegetem rajta az időjárást, Youtube otthon ha éppen úgy esik és Strava is fent van rajta. Facebook elvből nincs céges telón, arra ott a privát.

    2-3 napot tartott az akksi a 6S-el, most erre kíváncsi leszek. Éjszakára nincs kikapcsolva, de este 9-től reggel 7-ig do not disturb aktív.

    Nálam a tok az kifejezetten előny. Szeretem ha van valami bumper a telefonon, akkor jobb a fogása és nem félek tőle hogy sérül. A céges környezetben az övtáska a legnagyobb királyság. Egyrészt a nők egyből értik, hogy komoly emberrel állnak szemben (ha-ha), meg nem kell kézben fogni vagy zsebbe rakosgatni állandóan a telefont. Ott van az övön, aztán kész. Amikor megyek haza, akkor övtáskástul becsűröm a hátizsákba, aztán otthon övtáskástul megy föl a polcra.

Új hozzászólás Aktív témák