Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz zetor2000 #38578 üzenetére

    Sztem félreérted. Egy adott ablaknál vették a legkisebb méretet, hogy beférjen a nyílászáró előtti részben, de ne lógjon ki a fal síkjából. Ha egy fix méretű dolgot akarsz egy szabálytalan lyukba betolni, akkor a legkisebb méretet kell nézned. Namost ha jól értem, akkor itt még két centivel kisebbre vették.

    Ha én értem félre és egy ablakméretből indultak ki, akkor az elég amatőr cég és gondlom nem volt olcsó.

    Muterom 2éve csináltatott cpl ajtókat a lakásban, ráadásul nem olcsó helyről (velük csináltattuk korábban az összes ablakot/bejárati ajtót és kiválóan dolgoztak). Namost ezt itt elmérték szépen, úgyhogy volt némi asztalborogatás és szájkarate emailben, képekkel illusztrálva a pocsék munkát. Végül az egyik ajtót sikerült újragyártatni és beszereltetni velük, úgy, hogy ők állták a számlát.

    Itt is jöttek azzal, hogy az ajtónyílás legkisebb méretét vették, csakhogy ez egy frissen készített ajtónyílás volt, konkrétan mm-re párhuzamos volt a két oldalfal, ehhez képest amikor berakták a tokot, akkor a tok és a fal közé mindkét oldalt befért az ujjam.... alapból elég kicsi az ajtó, de érezhetően kisebb lett, végül 3centivel nagyobb ajtót gyártottak le és hoztak ki.. :W

Új hozzászólás Aktív témák