Új hozzászólás Aktív témák

  • BobaHWSW

    újonc

    válasz cyberde #47111 üzenetére

    ??? Nem jartam haza. Minek jartam volna. Zsenialis healthcare ellatasunk volt. 7 eve nem voltam fogorvosnal Magyaroszagon es mar Angliabol se jartunk haza.

    Sajnos nekem 35 millio forint az nem apropenz. A masik meg, hogy mar reg beleegyeztem. Szarom le, kerje. Megkapja.

    A problema az, hogy O magatol onszantabol orommel jott es maradni akar itt es utalja Magyarorszagot es Kanadat is imadta. Fel evvel ezelottig azt mondta szeret velem lenni es szereti az eletet. Ha hazudott (vegig, valameddig, csak a legvegen) lelke rajta.

    Onszantabol jott. Nem volt human trafficing. Sehova nem volt kotelezo jonni. Nem volt kotelezo elfogadni az ujzelandi letelepedest ami kb 4 milla volt, vagy szulei 12 milla tartozasat vagy a draga nyaralasokat vagy teleleseket.

    Ha egy valamit megigerhetek az az, semmire soha nem volt kotelezes ES a kapcsolatunk leges leges legelejetol kezdve megvolt neki mondva, hogy mi lesz. Koltozes amig ide nem jutunk ujzelandra. Nem volt zsakbamacska.

    Sajnalni pedig nyilvan nem kell. Termeszetesen hot leszarom mit gondolsz. Lovesem sincs ki vagy, neked lovesed sincs ki vagyok. Ez igy rendjen. :)

    Sot, mar csak azert se kell sajnalni es inkabb orulni kell mert fel ev utan mar most jobbnak erzem az eletem es egy marha nagy szivesseget tett nekem. Valoszinuleg elobb utobb bekovetkezett volna es szerencsere es most jott elo gyerek es hazvasarlas elott. Mazlim volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák