Új hozzászólás Aktív témák

  • thebigK

    addikt

    Kis szösszenet arról, hogy az "átlag" vagy picivel "átlag feletti" (nemtudom, hogy fogalmazzak) játékosok szintjén (értem ezalatt a silver1, gold1-2-3 játékosokat) mennyire túl van misztifikálva az egész taktika, csapatépités, workratek, instrukciók:

    ezt a hétvégét teszt hétvégének szántam, mivel eladtam a Mbappe, Kante, IF Yedder hármasomat, egyedül Neymar maradt azok közül, aki ér valamit, tőle ezután sem lesz szivem megválni, és a meglévő untrade, valamint pár 'op' játékosokból dobtam össze egy csapatot a hétvégére, ami [ez] volt in-game. Mendy, Mukiele kezdett 7 chemen, mindenki más 10en. 15ből 11 meccset röhögve lehoztam úgy, hogy még instrukciókat sem állitottam senkire, még a 2db CDM-re egy cover centert sem, taktika balanced, balanced, aztán úgy kb. ennyi. Szóval ja, nem mondom, hogy teljesen placebo minden workrate, meg instrukció, de hogy a játékosok nagyrésze ebből kb lóf@szt sem érez játék közben, abban száz százalékig biztos vagyok. Senki nem mozgott a játékosok közül jobban/szarabbul, mint normális taktikával, beállitott instrukciókkal, senki nem volt lustább, nem voltak nem létező beindulások, minden úgy ment, ahogy a nagykönyvben meg van irva. Most, normálisabb csapattal (érkezett CR jó áron, jóideje kiakartam próbálni, a legjöbb befejező idén nem is kérdés, vele jött Bruno Fernandes, IF Felix, IF Llorrente is) 4 meccsből behúztam hármat a gold3hoz, a maradék meccseknek meg este nekiülök még bohóckodni szerintem a 3-5-2vel.

    “Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”

Új hozzászólás Aktív témák