Új hozzászólás Aktív témák
-
kodani
tag
Segítsetek lécci....
Hogy lehet egy Vendég felhasználónak jogot adni ahhoz, hogy tudjon játszani a Ford Racing 2-vel? A játék ikonjára kattintva Tulajdonságok/Biztonság fülön teljes hozzáférést adtam neki mégis ERROR 108 PROJECT hibával kivág miszerint ''Failed to open software registry key''. -
Csimoka
tag
Sziasztok!
Ti végigbirjátok vinni a game-t? Mert én nem!
Megakadtam KB.:30%-nál,és nem bírom tovább vinni ,mert már hard
Köszi,Szabolcs

-
SlipDevil
csendes tag
Én is ezzel a gammel szeretnék játszanni csak amikor a 1 sorozat 3 veresényhez érek akkor hirtelen újra indul a gépem
Nem tudjátok mi lehet e megoldás nyitja? Jó lenne, mert jó kis game ez a ford racing 3 
-
szucsi
őstag
up. senki nem tolja?

-
szucsi
őstag
up.
-
szucsi
őstag
sziasztok. Most futottam bele ebbe a két játékba. nagyon csinos darab mind a kettő, de annyira nem csinosak, hogy csillivilli nélkül (configuration-ban az összes pipa kiszedve) is indokolt legyen, hogy beszakítsanak a gépemen (ld.adatlap) 1024*768@32-n. egyébként a graf beállításoknál nem oszt-nem szoroz, hogy a pipákat kiszedem-e, szépen is, kevésbé szépen is beszakít.
Mit gondoltok, mi lehet az oka?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- Interactive Brokers társalgó
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem tudjátok mi lehet e megoldás nyitja? Jó lenne, mert jó kis game ez a ford racing 3