Új hozzászólás Aktív témák
-
kodani
tag
Segítsetek lécci....
Hogy lehet egy Vendég felhasználónak jogot adni ahhoz, hogy tudjon játszani a Ford Racing 2-vel? A játék ikonjára kattintva Tulajdonságok/Biztonság fülön teljes hozzáférést adtam neki mégis ERROR 108 PROJECT hibával kivág miszerint ''Failed to open software registry key''. -
Csimoka
tag
Sziasztok!
Ti végigbirjátok vinni a game-t? Mert én nem!
Megakadtam KB.:30%-nál,és nem bírom tovább vinni ,mert már hard
Köszi,Szabolcs

-
SlipDevil
csendes tag
Én is ezzel a gammel szeretnék játszanni csak amikor a 1 sorozat 3 veresényhez érek akkor hirtelen újra indul a gépem
Nem tudjátok mi lehet e megoldás nyitja? Jó lenne, mert jó kis game ez a ford racing 3 
-
szucsi
őstag
up. senki nem tolja?

-
szucsi
őstag
up.
-
szucsi
őstag
sziasztok. Most futottam bele ebbe a két játékba. nagyon csinos darab mind a kettő, de annyira nem csinosak, hogy csillivilli nélkül (configuration-ban az összes pipa kiszedve) is indokolt legyen, hogy beszakítsanak a gépemen (ld.adatlap) 1024*768@32-n. egyébként a graf beállításoknál nem oszt-nem szoroz, hogy a pipákat kiszedem-e, szépen is, kevésbé szépen is beszakít.
Mit gondoltok, mi lehet az oka?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudjátok mi lehet e megoldás nyitja? Jó lenne, mert jó kis game ez a ford racing 3