Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz bandus #24972 üzenetére

    Alapvetően tényleg érdekes, azért lesz muszáj tanulnom mert egyáltalán nem vagyok a tempókkal tisztában, de itt azért írja ezt, mert 5km-nek az 5km körüli futást számolja nem azt amikor FM-t futottam egy jó splittel (nem mint a Strava, hogy a leggyorsabb 5km splitet veszi). Ez csak azt jelenti, 5km-t sosem futottam erősen. Lehet a lustaságom le kéne vetkőzni és eljárni szigetfutásokra :) komolyan kezd érdekelni most, hogy egyre inkább muszáj lesz kiraknom rendes edzéstervet és kéne ismerni az 5k, 10k tempóim.

    (#24973) k5.20
    Akkor feltételezem azt is megoldottad, hogy mindened átvegye :) nekem Strava, Endomondo, Smashrun és Dropbox közt van minden leszinkronizálva. A legutóbbi azért, mert az a legtutibb ha lokálban is megvan a sok gpx. :)
    Az még eszembe jutott, hogy mintha azért használtam Endomondot mert volt (van) egy Aldis pulzusmérő övem (10e volt, sokáig 8-ra leengedve vesztegették) ami bluetooth smartos és a Strava nem ismerte fel. Akkoriban próbáltam az edzésterv alapján futni és abban jó volt az Endomondo, mondta mikor mit kell csinálnom. Mostanában lusta vagyok telefont cipelni ami érdekes, az elején zene nélkül el sem tudtam képzelni...
    (olyan 'nagy' Stravas azért vagyok mert amikor azt gondoltam attól fogok fogyni biciklizgettem néha és annak pont jó volt, biciklis appként indult aztán lett belőle triathlonos. Aztán azóta mindent abban keresek először, ha nincs meg nézek mást.).

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák