Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz bencze #38477 üzenetére

    Szerintem valahol a kettő között lesz az igazság. Nekem 190 méterek "hiányoztak" a kerek 25K-hoz, a 10K-soktól pedig láttam megosztott képeken 9,6-9,7K-t, szóval 150-200 méter hiány valóban lehetett az 5K-s körben. Egyelőre hagyok így mindent ahogy van, ez már csak néhány tized százalék lehet a kalibrációban, amúgy meg az instant pace miatt sokkal jobban szeretem mint a GPS-t. Van például egy full halott zóna nálunk a kerékpárúton ahol a Polar V800-am is meghülyült, meg a Fenix is. Semmi magasfeszültség, épületek vagy ilyesmi de azon az 500 méteren stabil tempónál +1 perccel leromlik a pace, aztán visszaáll. Olyan mintha a GPS kihagyna aztán behozná magát. Úgyhogy hozzád hasonlóan ez a pacelés dolog nagyon tetszik benne.

    Amúgy én előtte megcsináltam a critical power tesztet és számoltam is egy power targetet a 25K-ra, ami 290W volt. Végül 292W lett az átlag és abszolút nem döglöttem meg az időjárás ellenére, szóval ez a watt alapján történő cél is jó lehet ha valaki bizonytalan abban, hogy milyen tempót tud vállalni, akkor egyszerűen csak tartja ezt a számot és a végén lesz egy ideje.

    Az Adiost én is nagyon szeretem, de itt a városközpontban a legkézenfekvőbb a kerékpárút, oda meg kicsit erős... nem az a komfortos darab! :D A Tempo 9-ben is van már 540 km, de abból sikerült behúzni 20k-ért egy tartalékot, így most ezek mellé keresek társat, ha az Ultraboost kiesik. Eredetileg a New Balance 1500v5-öt szántam ide, de az még kopogósabb mint az Adios. :D Majd figyelem az akciókat, aztán lehet rápróbálok egy Pegára, amit Tom javasolt. Illetve még Altra -kkal szemeztem, de ott a zero dropot egyelőre nem tudom hova tenni. Valahol azt írják edzésre nagyon jó, mert nyújtja az achillest meg a vádlit, valahol meg azt hogy épp ezért sokkal megterhelőbb mint mondjuk egy 10-12 mm droppos cipő és nem véletlen hogy pl. minden Nike 10 mm droppal készül.

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák