Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    válasz ígyvanferi #42652 üzenetére

    Szia
    Nálam ilyen instabil mérés akkor szokott előfordulni, ha nem jól van beállítva a pánt mérete. Hosszra vetítve akár fél cm is sokat számít. Ha hízol, vagy fogysz, azt is le kell követnie :P
    Ha merül az elem akkor inkább vagy megszakad, vagy nehezen épül fel a kapcsolat vele..

    Más:
    Végre januártól kezdve már majdnem gyógyultnak tekinthetem a jobb talpam és a sarkam, másfél évnyi bőnye gyulladás után.. gondolom többen emlékeztek a történtekre, meg az alternatív edzésmódszerekre :DD
    Na ezen fellendülve januárban aztán elkezdtem komolyabban alapozni futással, minden szépen haladt. aztán egy laza héten pihenőnap alkalmával meghúztam a jobb lábamat, egy pillanat alatt az ITB szalagom végig belenyilallt.
    Utána edzések alkalmával mindig éreztem 4, azaz 4 hétig húztam vele, sokszor már gyógyszerrel edzettem, tekertem, bízva abban, hogy jobb lesz.. NEM lett!! Pedig régen volt már ezzel dolgom, de akkor hamar kikezeltem . Ez most valahogy más..
    2 hét teljes kihagyás lett a vége, kezeltem, a lépcsőzést már nem éreztem egyáltalán.
    Hétfőn, illetve ma futottam vele 15/16km-t lazábban, nagyon komolyan véve a nyújtást.. stb.
    Tulajdonképpen ezt a részét picit elhanyagoltam az utóbbi időkben és biztosan megváltozhatott a súlyeloszlásom is, miként újra normálisan kezdtem használni a korábban sérült talpamat. Valszeg ezek mind közrejátszottak. De most 2 edzés után ismét rossz a lépcsőzés, hiába van tapelve, kezelve , hengerezve, flossingolva..
    Még több heteket nem hagyhatok ki, ez a 2 hét is az állóképességem 25%-ába került..
    Valami alternartív ötlet ami segíthet??

Új hozzászólás Aktív témák