Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz LanyUs #45630 üzenetére

    Én mondjuk úgy tudtam ezidáig maxra pörgetni a pulzusomat, már ha az a max volt, hogy futottam egy kb. 800-1000 méteres szakaszt úgy, hogy már eleve gyorsan kezdtem (3:40-3:50 körüli ez nálam), végig nyomtam úgy, hogy 170 alá nem is ment, de el azért épp nem fogyott a levegő, majd az utolsó 100 méteren a tüdőmet kiköpve még rágyorsítottam, tényleg úgy ahogy csak bírtam, olyan tempóig, mint ha repülőt futnék, csak nem kocogásból indulva, mint szoktam, hanem már eleve magas pulzusról indulva. Így sikerült már 190 fölé is, csak nem tudom az mennyire volt pontos, mert csuklós volt a mérés.

    De legtöbbször nekem is 170 vagy nagyon maximum 173 amit el tudok érni, ma reggel domboztam, mindent beleadtam, de csak 168 volt a maximum. Van egy másik emelkedő, az hosszabb és a végén meredekebbe megy át, ott 176 volt ezidáig a legtöbb, de legtöbbször valahol 160-173 közöttig megy miután fordultam lefelé.

    Szerk.:
    Eszembe jutott még, hogy a napszak sem mindegy és az időjárás, szerintem nekem a reggeli, főleg a hűvös reggeli elérhető maximum simán 15 bpm-el lejjebb van, mint a nyári délután 2 óra tűző napsütéses.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák