Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Agony #58756 üzenetére

    Ja én is abból indulok ki, hogy viszonylag alacsony a szórása, és van egy állandó hibája, úgyhogy nagyjából jól követhető, hogy most csökken vagy nő e a testzsír. Mondjuk pont most ment tönkre a mérleg, gondolkodok, hogy milyet vegyek helyette.

    Igazából üzleti szempontból lenne érdekes nekem, mert akarok valami olyasmit csinálni, mint a kalóriabázis csak sokkal részletesebben, pl zsírsavak, vitaminok, stb. is szerepelnének, amit nagyon sok meló összeszedni. Elsősorban szolgáltatásban gondolkodom, mert ha csak úgy kiírnám, hogy mennyi az annyi, akkor viszonylag könnyű lenne lelopni az adatbázist, nekem meg hónapokba telik mire minden alapanyagra kiirodalmazom, hogy miből mennyi van benne és mondjuk hogyan csökken a vitaminok mennyisége hőkezelésre egy-egy receptnél, stb. Igazán jó akkor lenne egy ilyen szolgáltatás, ha a lehető legkevesebb idő lenne felvinni a napi kaja adatokat, meg ha tényleg lenne valami haszna. Az utóbbit még nem tudom, hogy mi. Mondjuk mosolygós fej, ha rendben vannak a tápanyagok, szomorú fej, ha junk food-al tömte magát az illető egész nap. Van egy jogi probléma is egyébként ezzel, nevezetesen, hogy táplálkozási tanácsadáshoz dietetikus végzettség kell. Nem tudom, hogyha csak úgy összerak automatizáltan egy étrendet a weboldalam, akkor az annak minősül e, de úgy sejtem. Ettől függetlenül szívesen beletennék különböző diétákat, hogy egy kattintásra lekérhető legyen egy étrend receptekkel, ne kelljen kitöltögetni a makro arányokat, tiltott alapanyagokat, eljárásokat, stb. Ez mondjuk már nagyon nem a futós topik témaköre.

    Ja szóval igazából csak az érdekel, hogy mire van igény, esetleg van e valami ötleted, ami hasznos lenne, és a konkurencia még nem csinálta meg?

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák