Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz inf3rno #64545 üzenetére

    Sok hasznos dolgot összeírtál a blogodban. Valóban az étkezés kritikus része az egészségnek, sokan ezt tartják nagyobb százalékban fontosnak a mozgással szemben.
    Én is ettem régebben csokoládét, de csak az ét verziót. Az igazi a kakaóbabból megdarált, majd elfogyasztott ital. Sajna ez a drágább megoldás, de nem megy át feldolgozáson, mint a hétköznapi kakaó, a nyuszis meg kuka. Szinte mindent összeeszek, de nekem így jó. Két alma, barack, hol nyers, hol befőtt. Vacsorára fél fej vöröshagyma naponta, vagy paprika paradicsommal. Kakaó, ceyloni fahéjjal. Dinnye, szőlő. Mozsárban törve kevés lenmag. Gomba, savanyúság, kovászos uborka. Sokan a sav miatt nem ajánlják, de nekem jót tesz. Herba főzetek közül: borsmenta, csalán (időszakos), galagonya rendszeresen, fehér fagyöngy, gyermekláncfű, máriatövis, tyúkhúr. Forgatva vannak, nem egyszerre. Meg persze szálas zöld tea (itt tudnak igazán elszabadulni az árak). Köles, zab, árpa. Az aztékzsályát is be fogom építeni. Számtalan energiaforrás van a természetben. Ja meg még ott a méz is. A kávéról leszoktam. Először furcsa volt, mert álmosabb voltam a kelleténél, de pár hétre rá elmúlt. Senkinek nem beszélek ezekről, mert még nagyobb UFO-nak néznek, mint a futás miatt. :DD
    Aki jobban éget az úgy is többet eszik. Én sem voltam ilyen vélekedésű régen, voltak is energia kimaradási problémák! Idő előtt leeső cukor, gyors fáradás, emésztési problémák. Elmenetem futni és 5km-után rotty, elfogyott az energiám.

Új hozzászólás Aktív témák