Új hozzászólás Aktív témák

  • mark939

    csendes tag

    Üdvözlet mindenkinek! Sokat gondolkodtam, hogy vajon most van itt az idő ezen kis szösszenet megírásához. :C

    Röviden: Tavaly februárban 108 kilón (181 cm) állt a mérleg, mikor úgy döntöttem, hogy ez így nem maradhat. Június első hetében kezdtem el futni, amikor már 96 kilót mutatott a mérleg, innentől kezdve követem a munkásságotokat itt csendestársként. Az első "futásom" nem minősíteném 3 kilómétert sikerült vegyesben lenyomnom majd 10 perces időkkel.

    Ambícióval tele, ahogy telt az idő mentek is szépen a kilók lefele, illetve mindig csorogtak be a hosszabb távok és a PB-k. 2021 őszére tűztem ki, hogy le fogom futni a félmaratont, amit sikeresen teljesítettem [kép] .

    Telt múlt az idő, ment a kemény edzés Tom útmutatói szerint, amik igen csak hatásosnak bizonyultak, így télre 5 perc alá sikerült bemennem 10 km-en. Aztán következett tél, fogyott a motivációs ééés sikerült januárban és februárban benyelnem csodás és sokszor emlegetett vírusunkat. Itt jött egy törés áprilisig nem volt futás.

    Ezen a ponton visszatértem újult lendülettel és erővel. Itt ugranék is az időben, ugyanis megfogadtam ha sikerül 10 km-en bemennem 4.30 km/p átlag alá megírom ezt a posztot. Kitalálhatjátok, sikerült :DDD . Múlt hét pénteken habár csak egy kis 1000/1000-re indultam, de az eső, a hangulat, a hr és minden egyben annyira adta, hogy sikerült is összehozni. [kép] Valamint a FM PB-m is megdöntöttem ezen a héten, pedig csak egy laza napra indultam, de itt is sikerült 5.00 alá becsusszanni. [kép]

    Most itt tartok, próbálok alapozni keményen, sajnos a HR-t még magasnak tartom, 188 körül lehet a max HR. :N
    A legfontosabb elmaradt, jelenleg 79 kg-ot mutat a mérleg, minden egészségügyi gondom rendeződött. Csak, hogy teljes legyen a kép 27. életévem taposom. :R
    Köszönöm, ha elolvastad, és remélem motiváció lesz a feltörekvő nemzedéknek. :DD

    [ Szerkesztve ]

    Földön kívüli intelligencia? Először a Földön találjunk valamit!

Új hozzászólás Aktív témák