Új hozzászólás Aktív témák

  • meszi85

    csendes tag

    válasz tomcica #88471 üzenetére

    Igen a #619-s vagyok. :D
    A versenyről annyit h ez nem olyan full professzionális, nincs chipes időmérés.
    Amellett nagy hagyománya van (asszem ez volt a 22.), mert az 1921-s népszavazás előtt tiszteleg. Így a részvevők is vegyes felvágott, de Sopronban két atlétikai klub van a SMAFC és a SFAC ők szép számmal szoknak lenni. Gyerek és felnőtt futam is volt külön.
    Felnőtt 2 kategória 15-45 és 45+. Idén beálltam előre a rajtnál, nem szoktam, de így jóval kényelmesebb, nem kell kerülgetni a lassabbakat és nem ragadsz be.
    Most változtattak a befutó útvonalán, ami nem volt jó ötlet. Bevitték az óvárosba, ami macska köves(nagyon tud csúszni) és sok a kanyar. Puma Velocity nitro WTR-be futottam meglepően jól tapadt, tavaly Pegasusba csúszkáltam. Időm nem mértem, olyan 15 perc körül lehetett(majd talán felrakják). 2 idősebb kategóriás megelőzött, de nem tudtam h abba estek így amikor bemondták a nevem volt meglepődés rendesen.(hátul teáztam az egyik csapattársammal :D ). Örültem a fejemnek rendesen :DDD .
    A szervezés elég jó, útvonal biztosított volt. Végén ajándék(világítós karkötő), tea, müzli szelet. Szóval jó hangulatú kis verseny, elején végén beszélgetéssel.
    Kis negatívum h nincs átöltözési lehetőség.

    HKorn: Köszi mindenkinek! :R
    Igen reggel hideg volt, akkor kezdett felmelegedni én se tudtam h öltözzek.
    A #633 fiatal srác durván behúzta az első helyet. :K

    xy.zsolt: igen ő a Molnár Krisztián

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák