Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    kis UB update, beszámoló. idén is a szokásos csapattal vágtunk neki, talán hatodjára sorban, a covid kivételével. sajnos idén is a kisbuszozásra esett a választás, a szállás helyett, amit én nem szeretek, mert nem tudok aludni, pihenni semmit. legközelebb ilyen körülmények között ezt már nem vállalom szerintem.

    két szakaszom volt, 17+13.5 km, nem akartam a világot megváltani, csak z2-ben lefutni mindkettőt, hogy a legkevesebb kár érje a szervezetet, mert most hétvégére már van egy 4 órás, szintes futásom. az első futásnál, 21 óra környékén ez nagyjából működött, bár kicsit elfutottam, így pár ütéssel e fölött sikerült abszolválni, de hoztam a tervezett tempót.

    a második futás hajnal fél3 környékére esett. tök véletlenül úgy alakult, hogy a legjobb barátommal, futótársammal egy pontról indultunk, 2-3 perc különbséggel, annak ellenére, hogy nem beszéltünk össze, és a csapatrajtok között is volt két óra különbség :) szóval ez adott egy kis extra motivációt, főleg, hogy ő a jobb futó. így bekezdtem az elején, amennyire bírtam, azzal a céllal, hogy legalább az első 5k-n ne érjen utól. itt ilyen 4:30 körül sikerült futni, aztán 5-5.5k után visszavettem, mert nem bírtam volna tovább. a második 5-öst letoltuk együtt 4:45 környékén, utána elengedtem a dolgot. a maradék 3.5 kilin már a laza csorgás, alacsony pulzus volt a cél, hogy mentsem ami menthető regeneráció szempontjából :) egész jól érzem ma magam, szóval ez szeirntem összejött.

    kemény az éjszakai futás, főleg elindulni, főleg a végeláthatatlan déli parton. de még keményebb lenne ezt a tűző napon letolni. nekem továbbra is egy közösségi élmény ez az egész. futás szempontjából inkább idegesítő :) meglátjuk rá tudom-e venni magam újabb indulásra.

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák