Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Peetta14 #95290 üzenetére

    Majdnem ennyi jutott nekem is, a tempónk is hasonló volt. :K

    Nálunk is minden rendben ment. Én, vagyis az emésztésem borult meg kicsit. A hajnal 3:25-ös rajt, előtte a minimális alvás (az óra nem is rögzített alvási tevékenységet...), a kicsit össze-vissza evés, meg hogy az első szakasz után egy óra szünetet követően mentem megint egy 13,6 km-es etapot, tehát 5:45-re már egy bő 20-ast lepörgettem, ezek így összeadódva nem tettek túl jót. És erre jött az, hogy fél 7-kor az Ábrahámhegy - Varga pincészet 3,1 km-es szakaszát is nekem kellett végül futnom. Na ilyen sz.rul rég éreztem magam futás közben, mint ekkor. :( Igazából minden bajom volt, de főleg gyomortájékon koncentrálódott. Csoda, hogy 5:49-es tempóval végig bírtam menni itt. Ezután jött nekem egy kicsit hosszabb pihi, még Máriafürdőig mentünk együtt, a váltásokra megállt együtt a csapat, de onnan délután 1 körül visszakeveredtünk hárman Lellére a szállásra és egészen 5-ig pihi volt, tudtam is aludni egy jó 2,5 órát. Ez eléggé kellett, nagyjából helyrerántott.
    Este kicsivel 8 után kellett nekiindulnom ismét, Arattyáról Fűzfőre, egy 11,6 km-es etapra, aminél már nem volt különösebb gond, beálltam 4:29-re, ami ott akkor viszonylag könnyűnek érződött, és ez ment is szépen végig, a 159-es átlagpulzus is oké volt (aztán lehet a fáradtság miatt sokkal jobban nem is tudott volna felpörögni). Még az utolsó előtti szakasz az enyém volt, ezt már végleg elengedtem tempóügyileg, cipő is az Invincible maradt a lábamon, és szépen 5-ös tempóval átcsorogtam Csopakról Füred elejéig.
    Éjfél előtt kb. 20 percel befutottunk. A görögfalu bontása miatt eléggé átvariált rend miatt jó sokáig poroszkáltunk a sorral, amíg megkaptuk az érmet, átvettük a (sokadik) Biotech kulacsot és 1 óra körül már indulhattunk is vissza a szállásra (illetve a csapat egy része hazafelé vette az irányt). Hajnal 3 körül fekvés, 10-kor kelés, mint a bunda, úgy aludtam és meglepően fitten ébredtem. Napközben azért volt némi robotmozgás, lépcsőkön felfelé nem voltam virgonc, de tegnap már nem éreztem nyomát reggel munkába tekerés közben.

    Szóval röviden, nekem 39 km jutott 5 részletben, átlagnak 4:30-as tempó jött ki. A csapat pedig 20 óra 12 perc alatt ment végig.
    Én nagyon élveztem most is (azt a pár órát gyomorgörccsel azért egy picit kevésbé), megyünk jövőre is. Az idő teljesen jó volt, igaz hajnalban erős szél fújt, de délelőttre ez mérséklődött. A napon futás nekem kimaradt, de az elmúlt két évhez képest nem volt most annyira meleg. Fűzfő környékén késő este az erdős szakasz jó párás volt, de gondot ez sem okozott.

    Azt erősen furcsáltuk, hogy alig volt nyitva valami az egész Balatonparton. Vendéglátó egységek alig, benzinkutak sem készültek semennyire a plusz néhány tízezer emberre, egy-két kisboltosnak volt azért esze, hogy késő este is nyitva tartottak, ők gondolom jóféle forgalmat generáltak.

Új hozzászólás Aktív témák