Új hozzászólás Aktív témák

• zoltan_m

csendes tag

Sziasztok!
    Visszavittem csóringer haverommal (aki legnagyobb balszerencséjére pont pestre ment aznap)
    a hangfalrendszert a mindannyiunk által ''szeretett és mélyen tisztelt''
    Mistr@l-hoz és a következők történtek.
    Meghallgatták a sziszegést azt mondták,hogy ez ekkora teljesítménynél normális dolog.
    (Éppen hétvégén hallgattam meg haverom 25 ezer forintos hangfalát ami hasonló teljesítményű
    mint az enyém, NÉVTELEN és semmiféle zaj nem hallatszik a hangfalból és ráadásul jól is szól.)
    Nem voltak hajlandók másikat meghallgatni, csak akkor, amikor mindenfélével
    fenyegetőzni kezdtem. Az is ugyan úgy zúgott. A ''szakember urak'' szerint
    akkor ez normális jelenség. Erre én 3 napon belüi visszavételi dologra hivatkoztam.
    Mereven elzárkóztak mindenféle megoldás elől. Kértem a főnök urat telefonhoz( nem
    véletlenül írtam csupa kisbetűvel) CSak ennyit hajtogatott: nem vagyunk kötelesek visszcserélni.
    Nem boldogultam vele, erre közöltem fent nevezett tisztelt főnökurral,hogy az ügyvéd barátom fogja
    hívni a matávos telefonon. Láss csodát nem vették fel a telefont amikor próbálkozott az ügyvéd kb 15 percen ke-
    resztül. Na erre megadtam annak a haveromnaka mobilját aki visszavitte legnagyobb balszerencséjére a boltba
    a cuccot. Az ügyvéd nem ment semmire a beszélgetés során továbbra is elzárkóztak minden elől.
    Konkrét jogszabályokat sorolt fel,hogy 3 napon belül miért is KÖTELESEK kicserélni, vagy
    levásárlását biztosítani bármely még HIBÁTLAN terméknél is.Itt jegyzem meg, ha visszaviszem úgy,hogy
    nem tetszik a szine akkor is kötelesek visszavenni. Végül is panaszkönyv, beleírva,hogy fogyasztóvédelem-hez
    fordulok + jegyzőhöz. Ez lezajlott kb 2 óra alatt.Visszadobták szépen sziszegő hangfalamat
    és most várom nagy szeretettel hogy megérkezzen pestről.
    Ezúton intenék mindenkit a Genius Ght 511-es hangfalszettől és a fent említett Mistr@l környékétől is
    a fent említett ''VEVŐBARÁT'' üzletpolitikájuk miatt.
    Miután ezt leírom, tárcsázom a fogyasztóvédelmet, este pedig az ügyvéddel írásban panaszt teszek
    a fent említett eljárás miatt.
    Megjegyzem,hogy amíg ez a huzavona történt a szervízből több dühös vásárló is távozott a cég
    hasonló hozzáállása miatt, volt olyan vásárló is aki kérte a panaszkönyvet és nem adták neki oda.
    Remélem intő például szolgál ez az eset mindenki számára aki az említett cégnél tervez bármiféle
    vásárlást. Számomra bizonyosan intő például szolgált.
    Üdvözlettel Z.

Új hozzászólás Aktív témák