Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan_m
csendes tag
Sziasztok!
Visszavittem csóringer haverommal (aki legnagyobb balszerencséjére pont pestre ment aznap)
a hangfalrendszert a mindannyiunk által ''szeretett és mélyen tisztelt''
Mistr@l-hoz és a következők történtek.
Meghallgatták a sziszegést azt mondták,hogy ez ekkora teljesítménynél normális dolog.
(Éppen hétvégén hallgattam meg haverom 25 ezer forintos hangfalát ami hasonló teljesítményű
mint az enyém, NÉVTELEN és semmiféle zaj nem hallatszik a hangfalból és ráadásul jól is szól.)
Nem voltak hajlandók másikat meghallgatni, csak akkor, amikor mindenfélével
fenyegetőzni kezdtem. Az is ugyan úgy zúgott. A ''szakember urak'' szerint
akkor ez normális jelenség. Erre én 3 napon belüi visszavételi dologra hivatkoztam.
Mereven elzárkóztak mindenféle megoldás elől. Kértem a főnök urat telefonhoz( nem
véletlenül írtam csupa kisbetűvel) CSak ennyit hajtogatott: nem vagyunk kötelesek visszcserélni.
Nem boldogultam vele, erre közöltem fent nevezett tisztelt főnökurral,hogy az ügyvéd barátom fogja
hívni a matávos telefonon. Láss csodát nem vették fel a telefont amikor próbálkozott az ügyvéd kb 15 percen ke-
resztül. Na erre megadtam annak a haveromnaka mobilját aki visszavitte legnagyobb balszerencséjére a boltba
a cuccot. Az ügyvéd nem ment semmire a beszélgetés során továbbra is elzárkóztak minden elől.
Konkrét jogszabályokat sorolt fel,hogy 3 napon belül miért is KÖTELESEK kicserélni, vagy
levásárlását biztosítani bármely még HIBÁTLAN terméknél is.Itt jegyzem meg, ha visszaviszem úgy,hogy
nem tetszik a szine akkor is kötelesek visszavenni. Végül is panaszkönyv, beleírva,hogy fogyasztóvédelem-hez
fordulok + jegyzőhöz. Ez lezajlott kb 2 óra alatt.Visszadobták szépen sziszegő hangfalamat
és most várom nagy szeretettel hogy megérkezzen pestről.
Ezúton intenék mindenkit a Genius Ght 511-es hangfalszettől és a fent említett Mistr@l környékétől is
a fent említett ''VEVŐBARÁT'' üzletpolitikájuk miatt.
Miután ezt leírom, tárcsázom a fogyasztóvédelmet, este pedig az ügyvéddel írásban panaszt teszek
a fent említett eljárás miatt.
Megjegyzem,hogy amíg ez a huzavona történt a szervízből több dühös vásárló is távozott a cég
hasonló hozzáállása miatt, volt olyan vásárló is aki kérte a panaszkönyvet és nem adták neki oda.
Remélem intő például szolgál ez az eset mindenki számára aki az említett cégnél tervez bármiféle
vásárlást. Számomra bizonyosan intő például szolgált.
Üdvözlettel Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest