Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    Pixel 8 tapasztalatok, szűk 2 hét után. Előd: Oneplus Nord 2.

    Pozitívumok: kb. minden. Kicsi, gyors, nyilván jó a kamera, jobb az ujjlenyomat-olvasó is, mint a Oneplusban volt. Különösen kellemes csalódás az üzemidő. A készenlét nem parádés, éjjel merül a telefon 5-6%-ot (Oneplus: 2-3%, Pixel 2 még jó akksival: 1-2%), de masszív youtube, twitter, chrome, tidal használat mellett, otthon, wifin, másfél-két nap alatt simán összejön a 8-9 óra SOT, még csak a fényerőt sem kell visszavenni. Ha családdal kirándulunk, akkor geocaching mellett sem zuhan be az üzemidő, úgy is megvan a 7-8 óra. Ha így marad ~3 évig, akkor jó haverok leszünk.

    Ami nem tetszik annyira:
    - nagyon csúszik tok nélkül. A Oneplus hátlapja is üveg volt, de az matt, és egyáltalán nem csúszott. Tokkal használom, de így már annyira nem kompakt az eszköz. Lehet, hogy veszek rá egy dbrand skint. Vagy felcsiszolom 3000-es papírral mattra. ;]
    - A topikban is szóba került, hogy lezárt képernyő mellett elég sok mindent lehet mókolni a telefonon, illetve a Oneplus után hiányzik, hogy lehessen appokat zárolni. Szoftveres megoldás létezik ezekre, egyik sem válóok.
    - A gyári launcherben még mindig nem lehet mappákat létrehozni az app drawerben, így muszáj vagyok novát használni. Ezzel viszont gesztusvezérlés mellett lassú a kilépés több appból, teljesen random módon. A 3 gombos vezérlés vagy a gyári launcher megoldja a problémát, de egyiket sem szeretem. Igazából ez az egy praktikus ügy van, ami napi szinten zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák