Új hozzászólás Aktív témák

  • bigmasterg

    addikt

    válasz bigmasterg #179437 üzenetére

    Ha már belekezdtem:
    A testépítésen kívül nem jut eszembe másik sport, ahol szteroidos profik edzését próbálják hobbi sportolók másolni és azt hiszik, hogy ez így jó lesz.
    Hisz a videókban ez megy (ami amúgy sokszor show edzés a kamerának), az első évben működött is (ja, mert kezdőként minden működik), aztán jön a stagnálás.

    "Kajára odafigyelek, edzésen odabaszok ami megy, jól bedurranok, az is jó, akkor biztos elértem a naturál határaim, jöhet a kox" .

    Másik opció hogy beletörődnek hogy ez a naturál határ, aztán jön az évekig tartó stagnálás. Többlet kajával jön egy kis izom és zsír, majd diétával visszamegy majdnem ugyanoda mint előtte volt és ez megy évekig. Ugye "kaja rendben, edzésen odab*szok, az is pipa".
    Aztán egyszer megunja az emberünk és pl kipróbálja a powert. Elkezd szépen erősödni, majd azt veszi észre hogy több izom is van rajta, mint korábban valaha.
    Na ilyenkor mi van?
    Nem, nem a power a csodaszer (de amúgy mindenkinek ajánlanám a poweres gyakorlatok elmélyítését), hanem hirtelen elkezdett egy jó esetben rendes edzésterv alapján edzeni, ami eddig hiányzott. + Kikerül az edzésből egy rakat "fölösleges" kis idegrendszert koptató, fáradtságot gyűjtő gyakrolatokat és az összetettebbekre kerül a hangsúly és vegre a szervezetnek úgy van lehetősége regenerálódni, hogy mellette progresszió is van.

Új hozzászólás Aktív témák