Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz bigmasterg #179446 üzenetére

    Szerintem amúgy itt az a probléma, hogy titkon vagy nem titkon aki edzeni megy az úgy akar kinézni mint a profik (nem a szörny kategória de mondjuk egy Cris Bumsted fizikumot nem sokan utasítanának vissza) De ha még ennyire se megyünk messze akkor bármelyik mensfizik vagy akár tiktok huszár kockahas.

    És itt több probléma merül fel. 1. genetika 2. Nem biztos hogy ezek értenek a legjobban ahhoz hogyan legyél izmos 3. valószínűleg használnak olyan dolgokat amiket mi nem akarunk vagy tudunk. 4. Akire mondjuk nem igaz az első három vagy csak az 1. az meg valszeg 20+ éve csinálja megszakítás nélkül szinte tökéletesen a dolgot és az ember mindig csak az aktuális állapotot látja.

    De tényleg aki elmegy kocogni attól még soha nem hallottam hogy a kenyai maratonista ideje lenne a célja. Mondjuk nem is tudná mert beledöglik de egy profi edzésnapját bárki végig tudja csinálni a saját szintjéhez képest, ami érzetre is külsőleg akár még hasonlítani is fog nem úgy mint egy futás ahol gyenge kocogás lesz nem egy jó tempójú maratoni idő.

    Meg ebben a teljesen ellentmondó információ özönben se lehet kiszűrni amúgy mit kellene csinálni, legalábbis én még 10+ év után is kapkodom a fejem :D

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák