Új hozzászólás Aktív témák

  • Hali újra, remélem zavarok! :D

    A lábammal kapcsolatban jól jönne némi infóáradat mert kérdések vannak.
    Porcerősítő szerepét jelenleg ez tölti be.
    a lényeges rész:
    - A készítmény hatóanyaga: 1200,0 mg glükózamin (megfelel 1500,0 mg glükózamin-szulfátnak, 1884,0 mg kristályos glükózamin-szulfát-nátrium-klorid formájában) tasakonként
    - Egyéb összetevők: szorbit, aszpartám, vízmentes citromsav, makrogol 6000"

    Októbertől indulna a keményebb lábedzés, ha lehet.
    Minden okés, leszámítva a halk recsegéseket mindkét térdben guggolásnál.
    Ezen kívül van a jobb térdemben néha kattogás, terheletlen állapot után terheléskor, az első pár mozdulatnál, utána megszűnik. Például ülő helyzetből, sétánál párat kattan és kész utána semmi. Gyakorlatnál soha nem kattogott. Soha nem fájt jelentősen és nincs akadályoztatva, teljes tartományban simán fájdalom nélkül mozog. Talán a tavaszi nagy lábazások után ha fájt valamennyit de mióta Gool-ozok ez megszűnt. A Gool-t is azóta szedem, most megy a 3adik kúra.

    A kérdés az hogy ilyen körülmények között lehet adni bátrabban neki? Van olyan szer ami ezt a kattogást megszünteti? Amúgy érdekelne az is hogy miként, mert írták többen is hogy ilyen-olyan pirulától a fájdalom/kattogás megszűnt. A fájdalom oks, de a kattogás hogy?

    1ébként jövőhéten sokadik áttervezés után végre indul a jó kis vádligépem építése: minden biztonságtechnikai követelményemnek megfelel ;], 2× növelő áttételű, 200kg maximális terhelhetőségű, minden ponton állítható, alsó holtpontban 1cm-es lépésenként változtatható felütközés az izom/ín/csont szakadások elkerülésére.

    Remélem válaszoltok :D

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák