Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz hfrici #17809 üzenetére
szia!
Nálam is behalt egy nvr board, azt hiszem az nem hiseeu de mindegy is. A logo jön és csak újraindul. Szerintem egy firmware frissités megoldaná, de nem találtam módját. Egyébként az uart kiosztások megvannak a lapon, de akár usb-n is fel lehetne frissÍteni, de firmwarem sincs. -
emca
tag
válasz hfrici #17222 üzenetére
Köszönöm, meg is találtam és értem is, azonban arra nem találtam sehol semmit, hogy felhő alapú szolgáltatás az egy havi ingyenes után milyen árban és milyen feltételekkel érhető el, pontosabban nem elég-e a kártyára rögzítés akkor, amikor a leírás szerint ha nincs már szabad hely a kártyán, akkor törli a régit.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz hfrici #16714 üzenetére
Még az lehet esetleg probléma, hogy lesz-e -H264 tömörítést feltételezve- kameránként 4 mbps stabil sávszélességed a router és a kamerák között...nincsenek-e túl messze. A kalkulátor szerint annyira van szükség. De majd jönnek nálam okosabbak és tapasztaltabbak.
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
válasz hfrici #16704 üzenetére
Akkor az az NVR, amit linkeltem elsőnek, elég olcsó, CZ (Cseh) raktárból hamar itt van, mindenféle pluszköltség nélkül. Lősz bele egy használt HDD-t olcsón. Ha a routeredben van még szabad port, akkor bedugod, ha nincs, akkor veszel mellé itthon egy olcsó switchet, abba mennek a kamerák és az NVR, és összekötöd a routerrel (egy pusz UTP kell még, bocsi). Ennél egyszerűbb csak az SD kártya. Utóbbi hatránya, ha akció van, a delikvens lekapja, és onnantól neked volt, neki pedig lesz egy kamerája (és mivel a felvétel a kamerában lévő kártyán volt, soha nem látod többé).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Rick4
félisten
válasz hfrici #16704 üzenetére
Mi ezen a bonyolult? Ez egy hálózati felvevő, rádugod egy routerre, és bedugod a konnektorba.
A kamerákat is bedugod a konnektorba, és vagy wifivel, vagy kábellel összehozod a routereddel, onnatól minden megy.Amúgy egy ilyen jön nekem is, csak az 16 csatis, sok meglepetés nincs az ilyenekben.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
markussandor
senior tag
válasz hfrici #16700 üzenetére
Ez konkrétan 9 csatornás (az adatlapja szerint 8, de menüből 9-et mutat, nem tudtam tesztelni, mert nem volt kéznél csak 8 kamerám).
Mivel csak két kamerád van, én nem erőltetném a PoE switch beszerzését. Sima switch viszont kellhet, ha nincs már elég szabad LAN csatlakozásod. -
szetcsuszott
aktív tag
válasz hfrici #16697 üzenetére
A Miután itthon 20ezer alatt nincs semmi, fölötte is vagy 50ezerig ugyanazok a kínaiak, amik alin 25 $ tól már megvehetők, én onnan rendelnék. Sőt, onnan rendeltem . De ezekhez vagy csak 1 kamerát tudsz csatlakoztatni, vagy a routert, úgyhogy kell még hozzá egy switch. Az itthon sem sokkal drágább mint Kínából.. Árukeresőn vagy 80ezerig nem láttam olyat, amin van egynél több lan csati.
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
válasz hfrici #16695 üzenetére
Ha a kamera nem tud SD kártyára menteni, akkor vagy felhő (előfizetéses) vagy egy NVR nevű eszköz, tetszőleges méretű HDD-vel. Ezekből létezik több variáns, 4,8,16 csatornás (ennyi kameráról tud egyidőben rögzíteni maximum), van, ami routerbe dugható, van, amibe be lehet dungni a kamerákat (ebből van PoE képes is), és csak az NVR megy a routerbe.
A kérdés, hogy tervezel-e később bővíteni. Arra érdemes még figyelni, hogy az NVR milyen felbontásban képes rögzíteni, és a kameráid mit tudnak (érdemes a jövőre gondolva jobbat venni).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest