Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Igen, amit kinéztem azon is van 2 uplink. És akkor gondolom az NVR-ben is van olyan funkció, hogy ne küldjön feszültséget az ethernet portokra? Ergo kikapcsolható benne a POE funkció?
Továbbá a bekötésnél nekem valamiért az a logikus, ha kamerák -> switch - > NVR -> router a sorrend. Tehát a switchből nem ágazna szét.A szünetmentes jó ötlet, köszi! Egyelőre kültéri kamerákban gondolkozom. A villamos szekrény az épületen belül van. Illetve van napelemünk, ami egyelőre nem lényeges, mert nincs aksi, de a jövőben (tán 2024-től) változik az elszámolás, és akkor szigetüzeműre tervezek áttérni. Szóval az egész ház kap majd egy nagy szünetmentest.
stickermajom
Igazad van. Most csak régi hdd-im vannak egyébként is elfekvőben. Azokkal kikísérletezem a környezeti tényezőket. USB-s külső meghajtó esetén gondolom ez kevésbé jelentős probléma?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
LógaGéza
veterán
-
markussandor
senior tag
-
bigrock
Topikgazda
-
Rick4
félisten
Pár dolcsiért lehet veni olyan kábelt, ami egyen tartalmazza a lan és a 12V-os ágat, ha egyszer el kell vezetni, tulképp tökmindegy, hogy csak egy sima lan kábelt viszel el, vagy egy ilyet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
szetcsuszott
aktív tag
A doboz-téma nekem is dilemmám, a kamerák vezetékeinek a végén rajta van az utp meg a 12v csatlakozó, azt hogy dugom be a szimola kötődobozba? Még tömszelencét sem tudok rá húzni...Fúrok akkora lyukat amin befér a csatlakozó, oszt csókolom?
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
markussandor
senior tag
"Digitális zoom támogatott ennél a kameránál?"
Ezt nem értem, nem az applikáción múlik a nagyítás? Mivel én Hikvision NVR-t használok, annak az appja tud nagyítani, bár egy idő után már felesleges erőltetni.A felvétel mivel jobb, mint pár állókép? Nem biztos, hogy tudok produkálni videót, mert a windowsos gépem egy pár hónapja nem ad képet az NVR weboldaláról, az appból tudnék esetleg kimenteni, az meg lehet, hogy csökkenti a felbontást FHD+-ra (ennyit tud a mobilom). Még egy lehetőség, de sosem használtam, megpróbálhatok videót exportálni magáról az NVR-ről a TV-n nézve, ha esetleg tud USB-s vinyóra menteni.
-
strcpy
tag
Én is pontosan ezért kerülöm azt a Hiseeu szettet. 8 csatornás POE-s NVR, 4 darab 5 MP-es kamerával must have lenne 55 ezerért, csak pont a kameráról magáról nincs semmi info. Még modell neve sincs.
Ráadásul a leírásában megadott ASIN szám is problémás. Amazon-on az értékelések nagyrésze egy laptop táskához tartoznak.
Egyébként a fórumban már linkelték a szettről készült review-t, csak abban pont az éjjeli képet nem sikerült bemutatni.Más kérdés:
Az emberi alakot felismerő és követő PTZ kamerák visszaállnak az eredetileg megfigyelt területre (például kapura) miután a személyt már nem tudja tovább követni? Vagy "elmászik" a kép a területről?
Erre vásárláskor kölön kell figyelnem vagy ez alap feature?@sambenez (#16727):
Régen kapálaskor kivitték a csecsemőt a földre, vastagon bebugyolalták, ástak neki a közelben egy gödröt és beletették. Hát, változnak az idők.[ Szerkesztve ]
-
hfrici
aktív tag
Akkor megveszem ezt az NRV-t, meg egy HDD-t bele. A routeremen az összes port szabad! UTP-vel összedugom a 2 eszközt és lehet rögzíteni a kamerák képét. A kamerák wifin kommunikálnak a routerrel és nem szeretnék több kábelt. Én így gondolnám. Erre kérek bólintást, hogy jól gondolkozok, vagy vakon vagyok teljesen..
-
Rick4
félisten
Most vettem én is ilyet, a héten itt lesz, annyiért volt mellé az 1TB-os új hdd, hogy nem hagytam ott, a 16 csatis h.265-ös NVR, a vinyó és a szállítás cakk pakk 70 usd volt.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
strcpy
tag
Akkor úgy tűnik, hogy mi hasonló árban, hasonló rendszert szeretnénk.
Egy Hiseeu POE-s NVR + 4db Hiseeu "5MP"-es kamera, szettben a Banggood cseh raktárából, 55 eFt.
Vagy te direkt választottál HB615-öt, külön NVR-rel és POE switch-csel?@vacs (#16688): A minap futottam bele Aliexpress-en egy ANBUIX PTZ kamera értékelésébe, ahol a vevő szétszedte az "5 megapixeles kamerát", amibe a datasheet-je alapján egy 2MP-es szenzort tettek.
-
-
vacs
Topikgazda
Szia.
4 db, 5Mp-es kamera rögzítővel, 60-ért még Kínából sem igazán lesz!
Nézegesd az ANBUIX, ASECAM, AZISHN, BESDER, BOAVISION, ESCAM, GADINAN, HISEEU, MISECU, TECHAGE, SMAR, USAFEQLO ... store-okat Aliexpess-en.
Ezek a XiongMai (XM) Tech OEM gyártó termékei (XMEye és ICSee mobil appal működő kamerákat jelenti), majd száz különféle forgalmazó veszi meg és értékesíti tovább saját márkaneve alatt a termékeit, a teljesség igénye nélkül néhány példa.
huan: a TPlink és a Xiaomi kilőve, mert nincs pc app.
Az Eufy kamerákban van gyereksírás felimerés (elég vicces ahogy a videóban anya rászól apára ), ami azért jól jöhet, de itt sincs windows app.
Bluestacks android emulátorral többé kevésbé megoldható!
Így marad a Reolink, vagy természetesen a Hikvision és Dahua pl.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
LógaGéza
veterán
Aktív PoE Switchbe is dughatsz nem PoE képes eszközt is, ha nem lehet azon keresztül tápolni, akkor egyszerűen nem adja ki neki a feszültséget.
Passzív PoE switchnél ez máshogy van, ott egyből kiadja minden portra, nem válogat.
Én ilyen PoE switchet vettem, 4 port + 2 uplink, utóbbikra mehet a router és az NVR, a maradékba pedig a 4 kamera, tökéletesen működik: [SZSSCEE PoE Switch]"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.