Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    válasz w.miki #22044 üzenetére

    kütyü?

    Jelzi az orrod, hogy a szervezetedben (valószínűleg máshol is) irritált a nyálkahártya. És ezért hálásnak kéne lenni és nem elnyomni orrspray-vel. (Ahogy a magas vérnyomást sem és a többit sem).
    7 éves koromtól voltam /vagyok allergiás. Mandula-, orrsövényferdülés műtét, stb.. állandó vendég az allergia és fül-, orr-, gégészet rendelőkben.

    50%-ban a táplálkozásodtól, 50%-ban a levegő minőségétől függ.
    Ha mindenáron kenni szeretnéd, akkor ható-, és illatanyag mentes kenőccsel, ami védőrétegként szolgáló filmbevonatot képez az orrnyálkahártyán. Ezt valószínűleg 4 óránként ismételni kell, mert az orrban a csillószőrök arra lettek kitalálva, hogy minden idegen testet hátrafelé, a garatra sodornak. Próbaképpen kenheted vazelinnel, műtétek után is azt használják. Régen lehetett kapni Dr. Theiss Alergol Pollen Bloc kenőcsöt. Ez szerintem maga volt a csoda. Manapság is van kísérlet a helyettesítő termékre, 4x-es áron, de már nem használok ilyesmit. Semmilyen felszívódó gyógyszer nem hoz tartós gyógyulást (inkább tartós rombolást), csak tünetet kezel, elnyom. Orrkagyló duzzanat / kisebbítő műtétet akart rajtad a doki?
    Egyáltalán mi az oka az orrdugulásnak? Az orvosod addig írja, amíg kéred, a gyógyszergyártó meg szíves örömest addig gyártja neked, amíg szeretnéd :) Miután kijött az orvosodtól a gyógyszeripari orvoslátogató :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák