-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom hogy az már korrózió volt e, de igen, ott dzsuvás volt rendesen. Ezt le is lett takarítva, de semmi.

#6594 envagyok: Sajna nem a ram szólt el, próbáltam másikkal és azzal is ugyanaz. Proci foglalatot meg már akkor tisztítottam, amikor észrevettem a bajt, meg ma is átmentem rajta egyszer. Tovább meg nem merem már piszkálni, hátha csinálok elb*szok rajta valamit még pluszba. Szerelőhöz nem biztos hogy elviszem, pluszba rákölteni nem szeretnék.

#6595 rup1u5: Maga a loop le volt tesztelve külön, nem az alaplap mellet, semmi probléma nem volt, meg még az elején sem amikor rákerült minden a lapra. Pár óra illetve stresszelés után kezdte el ereszteni. Így jártam sajnos, legalább nem a main konfigomat b*asztam el!
Másik X79-re nem hiszem hogy be fogok ruházni, inkább akkor ugrok egyet (X99) vagy esetleg még egyet (X299), bár akkor meg majdnem felesleges az AM4-es konfigom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Tekken 7 Playstation 4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másik X79-re nem hiszem hogy be fogok ruházni, inkább akkor ugrok egyet (X99) vagy esetleg még egyet (X299), bár akkor meg majdnem felesleges az AM4-es konfigom... 
rup1u5