-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Tuning nélkül nincs élvezet!
Százszor inkább egy használt brand x79 lap minőségi komponensekkel , normális UEFI-vel mint egy új kínai! Ha valaki olcsó workstation-t akar építeni és egyáltalán nem tuningol akkor még csak-csak megértem a kínai lapot de nem lehet tudni mennyi ideig fognak működni, garancia meg nuku, ami azért egy új lap vásárlásánál alapfeltétel lenne. -
rup1u5
Topikgazda
Van egy madár az aprón aki 18K-ért árul egy Asus P9X79 LE lapot ha valakit érdekelne!
Sokkal jobb választás mint egy Kínai kamu X79-es lap! -
rup1u5
Topikgazda
De hát meg sem nézted amit linkeltél?
Sebaj!
Igyál egy kortyot a kedvenc üdítődből! -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Pubszon
üzenetére
Igen, én is erre gyanakszom. Extreme6 jóval bikább a 12+2-vel az Extreme4 6+2-jéhez képest!
Meglátjuk mire képes a Deluxe a 8+2-vel! Beszélgettem egy arcal akinek simán meg van a 4.6GHz 1680 V2-vel ebben a lapban.(#5727) totyino77
Nekem 1620-am volt és az teljesen unlocked volt de említette valaki korábban itt hogy a 1620 V2-k csak 43-as szorzóig mennek. Szerintem elvileg lockmentesnek kéne lennie a V2 variánsnak is.(#5729) totyino77
Ezek szerint a 1620 V2-k teljesen zárt szorzósak lennének? Hmm...inkább kiveszem az összefoglalóból. -
rup1u5
Topikgazda
Köszi srácok!
Megvettem, aztán majd meglátjuk, hogy az AsRocknak van e vége 6 mag fölött vagy csak egy kivételesen gyenge 1680 V2-t sikerült kifognom. -
rup1u5
Topikgazda
Kicsit elborult az agyam és szemezek egy Asus X79 Deluxe lappal hátha abban jobban menne a 1680 V2.
Csak biztosra akarok menni, hogy felismeri a lap a procit.Közben megerősítették, hogy megy a lapban probléma nélkül.
Van valakinek tapasztalata ezzel a lappal? -
rup1u5
Topikgazda
Nekem nem kell magyaráznod. Egy jó 10-15 évvel előtted járok
Igen, arra a rivarunerre gondolok amivel win98-on is szórakoztunk és ami manapság már az msi afterburner integrált része. De ha figyelmes vagy azt is láthatod afterburner telepítésekor, hogy külön kéri a rivatuner telepítésének engedélyezését is. Szóval ami alatt te afterburnert értesz az gyakorlatilag a rivatuner. -
rup1u5
Topikgazda
Konnektoros fogyasztásmérővel nézed gondolom. Arra én is kiváncsi lennék mennyit eszik a komplett konfigom a falból.
Amúgy kb még 3 évig tervezem én is húzni ezzel a konfiggal. GTA6-ot még kipróbálnám rajta.
Relative későn érkeztem x79-re (2015) de elégedett vagyok már most az élettartamával. -
-
rup1u5
Topikgazda
Nagyon baba!

Helyes! Kár parlagon heverni hagyni egy ilyen konfigot! Abba a lapba nagyon illene egy 1680 V2.
(#5696) redXIII
Ugyan úgy 10-12-12-31-1-en vannak az időzítések most 1866-on mint ahogy 2400-on is használtam, szóval nem hiszem hogy a ramok okoznák a fagyást. Inkább arra gyanakszom a lap VRM-je kezd kicsit besokalni a 8 magtól. Úgy tűnik, hogy a kékhalálok akkor jönnek amikor leállítom a stress tesztet és levált a vcore. Lehet hogy túl nagy a vdroop, pedig az LLC a legagresszívebb beállításon van. Fapados lapom van a tiédhez képest.
Tápot most cseréltem, még egy hónapja sincs. Seasonic Focus GX 650.Tegnap szórakoztam kicsit a Wildlands-el és brutál, hogy hogy eszi a 16 szálat! 130-140W-os fogyasztást is produkált! GTA5 onlineban vagy RDR2 onlineban 120W volt eddig max.
-
rup1u5
Topikgazda
Szép teljesítmény egy majdnem 7 éves procitól.
Hát ha még ki is tudná magát rendesen futni úgy 4.5-4.6GHz-en 2400-as ramokkal.
-
rup1u5
Topikgazda
Fogyasztásmérőm nincs, úgyhogy csak Rivatuner-el nézem. Így 4.1-en 90W körül írt játékok alatt. HWinfo stress test alatt 160W maxot írt de szerintem túl sok neki 1.32v ehhez a frekihez.
(#5676) jokeph
Vissza vannak véve 1866-ra a 2400-as ramok. Megcsinálom a méréseket 3,9-en ma ha haza értem. Meglátjuk mire képes a kis Asrock.
4,5 kb a sweet spot ezeknél, mert fölötte irreálisan megnő a vcore igény. Talán 4.6GHz egy fullos lapban kivitelezhető 24/7-re. -
rup1u5
Topikgazda
Tegnap már nem volt időm komolyabban foglalkozni a procival. Vissza kellett vennem 4.1-re mert random kékhalálozott idle a desktopon. Stress test alatt viszont nem úgyhogy valami más lesz a gondja, nem a vcore. Talán a power limit-el vagy VTT, PLL feszekkel kell majd játszani kicsit.
Néztem pár gyors tesztet 4.1-en. CB15 - 1450, CB20 - 3000 pont körül hozott. Performance testben meg 18500 körül ami egész jó a 17000-hez képest amit a 1650 v2 produkált 4.7-en.Kicsit bohóckodtam RDR2 és GTA5 onlineban és kb 15%-al lett alacsonyabb a CPU kihasználtság a 1650 v2-höz képest. Vicces volt látni hogy 20% körül mozog a CPU RDR2-ben szép egyenletesen elosztva az összes magon. (Vulcan).
Valakinek valami ötlet, tanács, hogy milyen beállításokat próbáljak?
(a bios screenshotok még a 1650 v2-vel készültek de a power limit és a VTT, PLL feszek ugyan azok most is) -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Kipróbáltam win cpu affinity-ben hogy csak a 6 fizikai magon fusson a játék de nem volt észrevehető különbség. Ahogy elnéztem átlagban 30% körüli a CPU kihasználtság még a legforgalmasabb multis bandázások közben is, 12 szállal. Kíváncsi leszek hogyan alakul majd a 1680 v2-vel.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Meglássuk. Csak postázhatná már "Jansen"! Lehet kicsit sok volt a spangli tegnap este és még nem ért be munkába.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
GTA mondjuk pont az a game ami megelégszik már 4 gyors maggal is. Próbáltam 6 mag HT on/off-al de nem vettem észre különbséget. Viszont UBI játékok híresen CPU éhesek. Wildlands pl kiakasztja simán a 6 magot. Meg is fogom nézni 8-HT off-al.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Kínából én fittingeket, kábeleket meg hasonló apróságokat szoktam rendelni. Most van egy adapter vízhűtéshez amit már egy hete várok, hogy postázzanak. Biztos betett nekik a corona vírus.
Azon gondolkozom, hogy milyen játékokkal teszteljem majd a 6 vs 8 mag közti különbséget.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez Hollandiából jön, úgyhogy elvileg egy hét alatt itt lesz.
-
rup1u5
Topikgazda
Ha max turbo-t szeretnél az összes magon 2000-es Xeonnal akkor V3-asakat nézz és csináld meg ezt a bios hack-et. Olcsó kínai lappal és ECC DDR3-al a legjobb ár/teljesítmény kombó!
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem láttam még 2000-es xeon-t 125-ös bclk-val.
-
rup1u5
Topikgazda
Szerintem inkább a te megfogalmazásod értelmezhető úgy, mintha reménykednél abban hogy neked majd mégis menni fog a tuning ezekkel a procikkal.
Lásd pl mostani válaszod is: "hmmm, igazad lehet..." Nem lehet! Igazam van és slussz!
"ide a rozsdás bökőt" is úgy hangzik, mintha ez valami szerencsejáték lenne.
hát nem az!Továbbra is azt tudom csak mondani, hogy lockmentes Xeonok listája az összefoglalóban és kész. Azokon kívűl marad az alapórajeles játék.
-
rup1u5
Topikgazda
Nyilván elfelejtették feltüntetni. A 2687W v2 adatlapján rendesen ott van hogy a 4GHz csak egy magra érthető. Tuti biztos, hogy a kistestvér 2673 v2 sem fog másképp viselkedni.
Szerintem akoska07 arra gondolt, hogy még mindíg azon lovagolsz, hogy te majd 2000-es Xeonokat fogsz az összes magon a legmagasabb egymagos turbo frekin hajtani.
Többször, többen elmondtuk, hogy 2000-es xeonoknál a tuning felejtős de te valahogy ezt nem vagy hajlanó elfogadni.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
-
rup1u5
Topikgazda
Ugyan ilyen lapom van.
Menni fog benne!
Viszont az alaplap hátúlján lévő VRM-ekre nem árt bordát tenni ha azt akarod hogy életben maradjon!
Én így oldottam meg és azóta nyugodt szívvel használom mert sosem megy 75 fok fölé:
Nem szép de hatásos és amúgy sem látszik.
Előtte próbálkoztam ilyen kis bordákkal is de azok sz@rt sem értek

Ezeket kell hűteni az alaplap fonákján :

Ilyet is próbáltam és semmit nem ért:
Rendes borda kell rá amiben van anyag és amit jól rá tudsz húzni. Nálam a VRM vizesblokk csavarjai mennek bele a hátoldalon lévő bordába és azok tartják.

Kicsit macerás a felszerelés de ha egyszer megvan már nem nagyon kell vele bajlódni.
Itteni PH-s készítette nekem a bordát, ha érdekel privátban elküldöm a nevét. Mindenképpen ajánlott szerelni egy ilyet erre a lapra ha tuningolni akarsz! -
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
1680 V2 a király ezen a platformon.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Olyat nem fogsz találni, mert nem létezik.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hát akkor hajrá!
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Megnézted Linus videóját?

Semmi értelme Blackops procinak! 6 mag, no HT, 250W, melegszik mint pics@ de legalább nem is megy rendesen egy lapban sem. Szerezz inkább egy 1680 V2-t! Az is elég különleges a maga nemében és manapság már szépen beesett az áruk. Én is tervezek venni egyett. 8/16 unlockolt ivy-e-vel azért még sokáig el lehet lenni.
-
rup1u5
Topikgazda
-
rup1u5
Topikgazda
Én azt sem tudom kibogózni a linken, hogy mennyi lenne az ára egy darab CPUnak.

Szólj ha neked sikerült, mert érdekelne egy ár.
Írok nekik és megkérdezem az árat. Ha összeállnánk többen és együtt rendelnénk úgy olcsóbb lenne. Magyarországra rendelve nem kell vámot fizetni rá.(#5590) F.B.I.
Ebay-en van két bontó. Egyik Holland és 199 eurót kérne de azt írta nekem hogy 190-ért már odaadná. Én még sokkallom ezt is. (5db van neki)
A másik egy Német bolt ahol változtatják az árakat föl-le. Lement egészen 189 euróig és már készültem hogy veszek egyett, erre felvitte 229-re. 67 eladott példány és 7db van még. 189-ért vitték mint a cukrot, most mióta felvitték 229-re nem viszi senki, úgyhogy remélem újra lecsökkentik az árat 189-re és akkor lecsapok egyre. -
rup1u5
Topikgazda
2020-02-02 02:02:02
-
rup1u5
Topikgazda
Kb két éve halogattam de ma végre megrendeltem az új tápot és lecserélem a 10 éves Enermax 525-öst!
Kiszolgálta az idejét és megfogadtam, hogy 10 évig használok egy tápot. -
rup1u5
Topikgazda
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
redXIII
üzenetére
Hol vetted a procit? Volt elötte gyötörve? Általában 1.3 körül viszik a 4.5-öt. Furcsa, hogy 1.35-öt kér 4.5-höz.
(#5578) jokeph
Nem tudom. Még nem néztem meg. Szerintem valamilyen 4 magos lesz.(#5579) redXIII
Nálam is ideje új tápot venni. A mostani Enermax már 10 éves. Nem tervezek 1366-os alaplapot venni. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ivy-e-k hamarabb elmennek.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Ez picivel olcsóbb postával, mint amit Zsolt linkelt de legalább nem kínából jönne.
Van "make offer" ugyhogy én megpróbálnám lealkudni £50-re.Most találtam ezt! Ez még olcsóbb! £65 postával ha nem alkudsz. Én megkínálnám egy 50-es ajánlattal!
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Laptopra kompakt vizet? Egy képet majd tolhatnál ide hogy hogy néz ki! Azért majd a VRM hőfokokra is érdemes figyelni.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Hát az jobban fog fűteni mint a 3820.
-
rup1u5
Topikgazda
Szerezz egy 1650 V2-t! Ma már 20-25K-ért utánad dobják! Az enyém kényelmesen megy 4.5GHz-en mióta megvan. De tud ilyet is.

PS.: A 4820-at meg javasolnám hogy vidd le 10-15K köré ha el is szeretnéd adni!
Tekintve, hogy 20K-ért már 3960x van az aprón. -
rup1u5
Topikgazda
LGA115x-el nincsenek tapasztalataim.
A 2000-es xeonoknál nem tudsz buherálni semmit, max 2-3mhz emelés a bclk-n.
De ezt már kitárgyaltuk itt veled korábban.
-
rup1u5
Topikgazda
Xeon E5-2650 V2 Specifications
Itt elég egyértelműen le van írva a turbo magonként, szóval te futottál árnyékra mikor azt vártad, hogy mind a 8 mag 3.4GHz-en fog menni.
Frequency 2600 MHz
Maximum turbo frequency:
3100 MHz (4 or more cores)
3200 MHz (3 cores)
3300 MHz (2 cores)
3400 MHz (1 core) -
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Hát ha olyat akarsz ami kevésbé fűt mint a 3820 akkor mindenképpen valami 130w alatti, sokmagos, V2-es Xeon. Tuning gondolom kizárva, úgyhogy nyugodtan nézelődj a 2000-es Xeonok között! Játékokhoz kéne?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Esetleg valamilyen V2-es Xeon. Mondjuk egy 2670 V2.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Zsolt_16
üzenetére
Hűtőbordát külön vetted? Én ezt néztem.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Zsolt_16
üzenetére
Emlékszem!
Néztem is a linkeidet.
A ramokat el is mentettem mert abból a 8GB 1866-osból 4 darab 18K-ért nagyon birizgálja a fantáziámat.Te mennyi és milyen ramokat rendeltél? Érdekelne hogy hogyan mennek a lapban. Vajon azok az 1866-osak elbírnak némi tuningot? Teljesen csupasz ramok vagy van rajtuk valami hűtőborda szerűség? Mennyire forrósodnak fel load alatt?
-
rup1u5
Topikgazda
Senki nem mondta, hogy vegyél AMD-t vagy hogy építsél teljesen új gépet az alapoktól egy vagyonért! Ne tereljél légyszíves és ne próbálj a számba adni olyat amit nem mondtam!
Lásd utolsó részét a korábbi hozzászólásomnak:
"Félreértés ne essék! Nagyon jó platform ez a mai napig és ha valakinek ilyen van még mindíg nem látom értelmét váltani róla ha játék a szempont. De tessék már 2020-ban a helyén kezelni ha valós számítási kapacitásáról esik szó és nem álomvilágban élni!"Ezen 7 éves processzorok teljesítményéről volt szó a mai modern Ryzenekhez viszonyítva amit te jócskán túlbecsülsz.
Részemről itt befejezem ezt az eszmecserét erről mert direkt értetlenkedsz.
Tessék! 2697 v2 neked olcsón!
Ne felejts el mellé még 160K-t kib@szni az ablakon ramra hogy majd a gépedben álljon amit be sem kapcsolsz!
Abba meg már bele se mennék, hogy ha azt a 160K-t amit még +32GB DDR3-ra szánsz, összeraknád a 2697 v2 árával, már egész jó kis Ryzen alapot tudnál építeni.....de minek nekünk józan ész ugye?
(#5524) rasotamas
+1
Valahogy így néz ki mikor valaki a józan ész mentén közelíti meg a kérdést.
-
rup1u5
Topikgazda
Nem hype-olt itt senki semmit, pusztán annyi a helyzet, hogy mi nem vagyunk intel fanboy-ok.

Elég vicces, hogy tele a net hiteles összehasonlításokkal de te ilyeneket írsz: "bőven körbehugyozza az E5-2697 v2 az R5 3600X-et, renderelési teljesítményben".
Ha pedig ennek ellentmondó eredményt mutat neked valaki akkor rögtön jösz a "Bohókás ez a NET-ről letöltött, Móricka rajz" dumával.
Tudom, hogy szerinted a Cinebench is hazudik de teszek egy utolsó kísérletet hogy kirángassam a fejed a homokból: E5-2697 v2 R15 vs R5 3600X R15
Amikor egy 6/12-es CPU multicore-ban fej-fej mellett van egy 12/24-essel az minden csak nem körbehugyozás.
Félreértés ne essék! Nagyon jó platform ez a mai napig és ha valakinek ilyen van még mindíg nem látom értelmét váltani róla ha játék a szempont. De tessék már 2020-ban a helyén kezelni ha valós számítási kapacitásáról esik szó és nem álomvilágban élni!
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Istvan2020
üzenetére
Ez lesz a te topikod.

Amúgy teljesen jó az a proci még ma is! Pláne ha kicsit meg is van cibálva. -
rup1u5
Topikgazda
Ez egy elég alapos teszt, igaz több mint egy éves így a Ryzen 3000-es sorozat még nincs benne.
An 8 Core CPU From 2013(!) Versus the i9-9900K - (part 3)
Le a kalappal amúgy a 7 éves Xeon előtt! -
rup1u5
Topikgazda
Valahogy így vagyok vele én is. Sokallom érte a €200-t. Lassan de megyeget lejebb az ára itt az EU-ban is. USA-ban azért már bele lehet futni időnként $150 körül. Kivárok még.
(#5513) aty-73
Nálad valami nagyon becsípődött AMD-vel kapcsolatban látom, de azért a tényeket ideje lenne már figyelembe venni!
-
rup1u5
Topikgazda
Jóval olcsóbban is lehet M.2-je az embernek ha az kell.
PS.: Ha bármikor meg akarnál válni a ramjaidtól kérlek küldj egy privátot, mert vevő lennék rájuk!
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Istvan2020
üzenetére
Teljesen! (konfigom az adatlapomon)
Minimum 6 mag + HT 4GHz körül azért nem árt.
RDR2-t toltam most végig 40-50%-os CPU kihasználással. Metro Exodus, GTA5 van még ami "modernebb". Ghost Recon Wildlands-nél kikapcsolt HT-vel láttam egyedűl 100%-os CPU terhelést időnként.
Viszont kizárólag Ivy-e procikban gondolkodnék ma már. Az a kb +10% teljesítmény többlet jól jön. -
rup1u5
Topikgazda
-
rup1u5
Topikgazda
Ez már normális ár egy 1680 V2-ért.
Ha sikerül találni valakit USA-ban akihez rendelhetek be is húzok egyet. Azt a kb + $60 posta + vámot kihagynám mert úgy már nem érné meg de $120-$130 szerintem teljesen jó ár érte.
Ha bele gondolok, hogy pár éve még $1000-ért mentek ezek...
-
rup1u5
Topikgazda
Szerintem menne együtt az a két ramkit de ez csak találgatás.
Mire kell a 8 mag? 1650 v2-vel 4,5GHz-en sokkal előrébb lennél mint azzal a 2680-al.
Ha minden áron 8 mag kell és tuningolni is akarsz akkor E5-1680 V2. Ha megelégszel a tuning nélkül elérhető legmagasabb órajellel 8 magon akkor viszont E5-2687W V2 -
rup1u5
Topikgazda
Nem a pénz miatt zavar a fogyasztás.
Csak maga a tudat b@sztat, hogy ma már ugyan ezt a teljesítményt kevesebb wattból is megkapnám. Tudom, hülyeség és igazából imádom ezt a platformot. 4 éve raktam össze és csak VGA-t cseréltem azóta. Szépen viszi a Red Dead Redemtion 2-t szóval elégedett vagyok a teljesítményével. A VRM túlmelegedéses problémát is megoldottam már rég, szóval összeállt a konfig ahogy terveztem.
Igazából ezért is van bennem egy másik forgatókönyv, hogy megnézem még hány évet tudok kihúzni ezzel. Ahogy magamat ismerem még 4 évet simán. Legfeljebb kap valami 8 magos Xeon-t meg ha kevés lesz már a 16GB akkor 4*8GB olcsó ECC ramot, 1-2 év múlva egy erősebb VGA-t aztán menjen amíg CPU limitbe nem futnak vele a modern játékok.(#5446) rasotamas:
Én is ebay-en adtam el az előző 1650-et mert errefelé nem nagyon van piaca a használt vasaknak. Vagy hazaviszem Magyarországra, vagy ebay. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Zotya984
üzenetére
Birizgálja a fantáziámat nekem is egy csere Ryzen-re de csak a fogyasztás miatt.
Ami visszatart, hogy túl sok meló lenne mindent eladni és újat építeni, telepíteni.
Komplett víz van az egész gépen amit nagyon macerás lenne eladni. Egyelőre még marad. Tökéletesen teszi a dolgát, hozzá se kell nyúlni. Még egy két évet kivárok aztán váltok vissza légre és valami költséghatékony kisebb méretű konfigra. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Elég öreg vasak ezek ma már, normális lapot meg nagyon nehéz találni hozzá (azt is csak drágán) úgyhogy szerintem ez a reális ár érte.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Pubszon
üzenetére
Következő újraindításnál visszaállt 43K-ra az írás
Eljátszottam megint ezt az újraindítgatós trükköt, csontra fagyott rögtön utána a win sebességmérés közben. Most ismét 65K-t mér.
Tanúlság:
Ami működik azt nem kell megjavítani!
Nem fogom többet babrálni. Hétköznapi felhasználás során a büdös életben nem fogom érezni, hogy most éppen 43K vagy 65K éppen a mem írás. RDR2 fut ahogy kell és kész. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
totyino77
üzenetére
Nem rossz!
Nálam valamiért bebug-olt a write spped. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Asszonkádnak jobbulást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Százszor inkább egy használt brand x79 lap minőségi komponensekkel , normális UEFI-vel mint egy új kínai! Ha valaki olcsó workstation-t akar építeni és egyáltalán nem tuningol akkor még csak-csak megértem a kínai lapot de nem lehet tudni mennyi ideig fognak működni, garancia meg nuku, ami azért egy új lap vásárlásánál alapfeltétel lenne.

€380!
rup1u5