-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondol egyet a gépem és kb fél óra után újra indul,utána meg egyre sürübben . Addig szórakoztam multkor ,hogy 3-4 mp után újra indult. Minden vízezve van a táp és a vinyók kivételével. A hőfokokat jót mutat,de tűz forró volt az alaplap hátúlja a procinál. Ma szét kapom a pasztára gyanakszom.
Amíg a legfullosabb játékókat elviszi 5940x1080-as fullos beállításban,addig nem cserélek gpu-t. -
törölt tag
Hi!
Most lettem boldog tulajdonosa az sb rendszernek,és teljesen kínai!
3960x -nek mi tuning határa? 4,4ghz-en meg,y a szorzot tettem fel 44-re és semmi máshoz nem nyultam! Tökéletesen megy. Vízzel van hűtve,és 4db vga-t hajt meg,szal szeretném a maximumot kihozni belőle!
Meddig lehet felrakni 24/7-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Gray Zone Warfare
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Intel I5-9400 + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core i9 11900
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest