-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovab0de
tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Annyiba vettem ezt mint amit tudtam volna az ebayen e5-2680v2-est. Nem bántam meg. Ha esetleg érdekel egy 4820k akkor irj bátran.

-
kovab0de
tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Gondolom vízzel hűtöd a 4930k-t? Ez alapon 2,9-ről 3,3ghz-en megy minden mag, később ha elérek vele egy 3,5-3,6ghz-es órajelet akkor nyugodtan hátra dőlhetek egy darabig.Eddig 53fokot láttam max. hőmérsékletet. Már várom a Star wars Battlefront 2-őt hogy meg nyüstöljem játék alatt is. Amit néztem Bf1 minden szálat használt, de a másik kedves játékom alatt pubg sajnos nem ez láttam 4mag-8szál .
-
kovab0de
tag
Köszönöm
elégedett vagyok vele egyenlőre nem nyüstölöm nincs rá szükség , szorzózáras így szerintem nem nagy tuning lehet benne(max 300-400mhz-re) számítok. Hő fok terén kb 5-10fok különbség van az I7 4820k-hoz képest. Pár képet dobok fel ha érdekel.
Szerintetek mennyi a max hőmérséklet amit elbír:
[link]
vagy cpu world szerint:
[link]
Egyébként szerencsére itt belföldön sikerült vennem Horvee [link] kollégától 30nap garanciával.
Az ebay-en licites e5-2680v2-esel szemezgettem de mivel 2szer is felrakta az illető ugyan azt gyorsan lemondtam róla. (Nem nagyon kultiválom a csalókat)
Szerintem több accuntal volt beregisztrálva... -
kovab0de
tag
Sziasztok! Mi nap vettem egy másik processzort, nem hagyott nyugodni a kisördög
és azt kell mondjam hogy pöcre indult. Nem kellett mokolni a biost, 4801es biossal futatom a xeon E5-2690 - et. Maximális elégedettséggel feltéve ha a jövőben a programokat, játékokat több szálra is meg írjak. -
kovab0de
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Akkor küldöm vissza a gazdijához. Szerencsére vissza veszi. Köszönöm az infokat. Remélem a következő processzoral már nem fürdök be.
-
kovab0de
tag
Valaki esetleg próbált ilyen procit?( Intel Xeon E5-2680 ) Alaplap bios támogatása szerint v2es támogat. Működhet ezzel a procival vagy nagyon lutris?
-
kovab0de
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen írok és tud valaki segíteni nekem. Van egy asus p9x79-es lapom egy i74820k-val tökéletesen megy. Gondoltam kicserélem egy i7 4930k-ra mi nap vettem egyet. El sem indul vele ki-be kapcsol a gép és egy idő után folyamatosan világít a cpu led az alaplapon. Megnéztem a gyári oldalon a bios verziókat és 4201-kell a ivy procikhoz ,nekem a 4701-es volt fent de később megpróbáltam a 4801-et is. Ott sem jártam sikerrel.
Valakinek ötlete van esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eiseber solo +45mmes tripla radi és enermax silent ventikkel hűtőm.
elégedett vagyok vele egyenlőre nem nyüstölöm nincs rá szükség , szorzózáras így szerintem nem nagy tuning lehet benne(max 300-400mhz-re) számítok. Hő fok terén kb 5-10fok különbség van az I7 4820k-hoz képest. Pár képet dobok fel ha érdekel.
Szerintem több accuntal volt beregisztrálva...
és azt kell mondjam hogy pöcre indult. Nem kellett mokolni a biost, 4801es biossal futatom a xeon E5-2690 - et. Maximális elégedettséggel feltéve ha a jövőben a programokat, játékokat több szálra is meg írjak.