-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotTóni
tag
Azt azért tegyük hozzá,hogy nem 0-24-ben izzasztod a procit.Nyugodtan mehetsz még feljebb,és stresstest után játékokban (vagy amire használod ténylegesen a gépet) fogod tudni finomhangolni.
Nekem a 3930k aidában/ibtvel nyaggatva 1.28V-n egy Noctua NH-D14 alatt belenyalt a 72 fokba.Játék alatt sosem ment 62 fok fölé.
Tehát az alatt teszteld a gépet,amire használod.Nyilván a stabilitás ellenőrzése után. -
lotTóni
tag
válasz
clyvejhamma
üzenetére
Erre a kérdésre itt a megfelelő topik.

on:
Alpenföhn Brocken 2/Noctua NH-D14 párost jó szívvel ajánlom.
-
-
lotTóni
tag
válasz
proci985
üzenetére
Multi GPU-nál sem volt gondom. (280X/7970)
Nekem minden gépem átesett a heti takarításon,ezután sem lesz másképp szerintem.
-
lotTóni
tag
válasz
proci985
üzenetére
Nos,csak a venti rögzítő lóg rá a felső PCI-E slotban a VGA-ra.Ezt egy egyszerű kis fogóval picit meghajlítottam és problem solved.A hozzáférhetőség más kérdés,mert ki kell venni a videókarit előtte.Mondjuk Én hetente takarítom a gépet és 2 hetente a vidikari is kap egy kis luftot,ergo megszoktam.A lowprofile ram pedig befér a borda alá,azért van nekem az,ami.
-
lotTóni
tag
válasz
FrozenThrone
üzenetére

Én csak "véletlenül" kerültem erre a platformra.Eredetileg egy átlagos játékos gép lebegett a szemem előtt 3770K alapokon.A forrófejűsége volt az egyetlen eltántorító ok.
-
lotTóni
tag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Nálam is ugyanúgy megvan a végigellenőrzés,de már megszoktam.Nincs bajom a 25 sec boot idővel.A végén úgy is az AA felirat jelenik meg a debug leden.Kevésbé lennék nyugodt,ha nem

"Hát azért más 4 magról, 12 szálra ugrani."
És Én mit szóljak?FX8350 volt előtte....

-
lotTóni
tag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Gratula hozzá!

Mik az első tapasztalatok a 4670K után? -
lotTóni
tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Tekintve,hogy a CF esetében nálam is X8-ban volt a slave vga,így tudom.Nem éreztem,hogy bármit is befolyásolna.Más kérdés,hogy nem mindenhol tudtam kihasználni,ezért is kellett mennie.
Pontosan azért is választottam a Noctua-t,mert csak a ventirögzítő lóg rá a vga-ra a felső slotban:[link] -
lotTóni
tag
válasz
WaterWawe
üzenetére
Azért nem kell félteni a toronyhűtést 3930k esetében.A noctua simán megbirkózik a vele.Persze emberi feszültségen.
(#2364) Geza60
Nem vagyok teljesen biztos benne,hogy jobban jársz egy H100i-vel,mint egy bitang léggel.Bár a bitang lég erős árban,ha a H100i-t bestbuy árban csíped el,nem szóltam semmit. -
lotTóni
tag
Üdv mkinek!
Véleményeteket szeretném kérni az alábbi eredményről.
Előre is köszönöm!

T.
PS: Konfig adatlapon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása