-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rush77
#70104
üzenetére
de hát írja is: "It is the only coffee tamper developed with and tested by independent ergonomics experts and has been shown to significantly reduce the risk of injury to baristas."
szóval, ha nem ezt a tampert használod, lesérülsz, mint a csatár, akit pepe állított meg.
-
bocs, urak, de tudni kéne használni azt a brikkát... nem kell ahhoz hold együttállás és a kávé sem ég meg benne. (pedig mi csak évi pár alkalommal használjuk, utazáskor)
-
válasz
csabulaxi
#70062
üzenetére
legalább ne büszkén hangoztatnád

jópofa dolog ez a "buzulózás", meg "nem fogok sört se főzni", csak épp a nagyképűségen semmi valóságalapjuk sincs. először is, a sörnek nem kell nagyon frissnek lennie ahhoz, hogy élvezhető legyen. másodszor is, a szaros kőbányai és az otthon főzés között elég sok lehetőség van, sőt, az otthon főzés feltehetően messze nem is hozza majd a top szintet. annyi csak a dolgod, hogy nem négy üveg szar kőbányait iszol meg összesen 700 ft-ért, hanem egy üveg valami igazán jót.
igazából döntse el mindenki, hogy mit akar inkább, sok szart inni vagy kevés jót. árban ugyanott van.
a kávé azért más, mert ott muszáj frissnek lennie ahhoz, hogy értékelhető legyen. koffeines fekete lé persze lehet bármi, de egy rendes eszpresszó az friss. emiatt kiesik egy csomó kényelmes megoldás. friss pörkölés kell, amit frissen kell darálni így vagy úgy. ez kell, pont. az automata ezt tudhatja, mégsem sikerült még igazán jót innom belőle sosem. a leginkább egy jura közelítette meg, valami előre darált kimbóval etetve (drágább kimbo), minden elméletet felrúgva

-
ja, lehet finomságot állítani 3, 5, jó esetben 10 lépésben. a rossi rr45-nek meg 40 fokozata van, oszt még sem jó, nem lehet elég precízen belőni. és miért mondod, hogy jobb kávét ad egy kotyogósnál? ha arra odafigyelsz és nem ég meg, tök korrekt kávét lehet csinálni.
50-60e ft egy újkorában sem túl jó automata, fél év garival. annál sokkal többet nem is bír. aztán lehet visszavinni, akkor majd 35-ből talpraállítják.
szóval nem ad ezerszer finomabbat semminél, mindenképp drága és cserben fog hagyni. abban az egyben értek egyet, hogy ha már megszivat, inkább 50-ért szivasson meg, mint 164-ért...
-
válasz
csabulaxi
#70041
üzenetére
sokan nem hiszik el, de nem arról van szó, hogy ezen a fórumon összesznoboskodott eszpresszó vagy "csak egy jó kávé" a két lehetőség. a legtöbb automata gép igazából semmilyen normális eszpresszóra sem képes. mi sem mislencsillagos kávét iszunk. viszont az eszpresszó technikai sport, ez van, ha az kell valakinek, nem fogja megoldani egy ilyen csodacucc. és mi értelme van akkor, ha:
- drága
- ráadásul elromlik (tehát qrva drága)
- és szar a kávéja?nem sznoboskodás egy friss és jó eszpresszó, tényleg csak annyi a különbség, mint egy normálisan megcsinált hús és egy fáradt olajban merevre égetett cipőtalp között. arra is mondják emberek, hogy "nekem az is jó". főleg olyanok, akik nem is tudják, hogy ugyanaz lehetne egész más is, ha lelkiismeretesen lenne elkészítve.
-
válasz
XFishboneHUN
#70027
üzenetére
nem off topik, ez is kávégép, és teljesen jogos a kérdésed. a konkrét gépet nem ismerem, úgyhogy általános válasz: az automata gépek közös jellemzői, hogy drágák, hogy nem versenyképes a produktumuk egy közepes eszpresszóval sem, valamint, hogy a bonyolultságukból és alulméretezettségükből adódóan elromlanak. gyakorlatilag mindegyik, hamar (maximum pár év). mindegy, hogy féláron kapod, mert úgy fogd fel, hogy egy-két évig (jó esetben) közepesnél gyengébb kávét itat veled, aztán jön a 80e ft-os számla.
ezzel szemben egy jobb kotyogóssal + filterrel, valamint egy darálóval már remek dolgokat tudsz csinálni, és az egész megáll 50e ft-ból kb.
-
válasz
beleriand72
#70014
üzenetére
a legjobb - szerintem - ha nem tisztítod semmivel. ha nagyon kell (de nem kell), akkor lecsavarod a felső késtartót és ecset, fogpiszkáló.
-
válasz
prandris
#69938
üzenetére
akkor növelem a feszkót: a dc ims szűrője olyan volt, hogy nem is sikerült a kilyuggatott résszel eltalálni a szűrő aljának a közepét. magyarán, a lyukak köré képzelt kör és a szűrő teljes alja által alkotott kör nem volt koncentrikus. elég igénytelen munka volt.
más: végre találtam vera ásványvizet nekem is kényelmes helyen. most gyorsan lőttem egy yirgát belőle, hát mit ne mondjak, jóval finomabb lett, mint a reggeli
(egyelemű mintából nem készítünk hipotézist, csak beszámoltam róla) -
válasz
meander
#69914
üzenetére
na, azért ez egy-egy példánya egy-egy konkrét típusnak, mielőtt megfejtjük itt, hogy x=szar és y=jó, meg kéne jó sok mintát vizsgálni. de sok ilyen képet láttam már amúgy, szóval biztos utána lehet olvasni. én most sztoikus nyugalomban vagyok, mert életemben először pörköltem egy tényleg zsiványat egy yirgából

-
-
-
-
válasz
fragola.6035
#69707
üzenetére
dzsááááá!

-
válasz
#91073280
#69687
üzenetére
megmondom őszintén, ez az elméleti diplomás kávézás nem az én világom. nem akarok hülyeséget írni, hogy a nagybetűs szakma mit érthet túlkivonatoltság alatt, majd megmondják a feketeövesek (manio, hol vagy, amikor szükség lenne rád?). szerintem azt jelenti, amit írtam, de érthetjük úgy is, hogy annyira nagyon kivonatolt, hogy már rossz.
engem egyébként azért nem érdekel a pontos terminológia, mert más a célfüggvényem: finom kávét akarok inni, ahhoz meg mindegy, hogy hogy hívjuk, a lényeg, hogy ha számomra már túlkivonatolt, akkor a következő csapolásnál változtatok, picit gyorsítok a lefolyáson és/vagy hamarabb állítom meg.
-
válasz
#91073280
#69684
üzenetére
fanyar zaccíz..

a túlkivonatoltság azt jelenti, amit jelent
, magyarán, hogy túl tömény. van, aminek jól áll, van, aminek nem, van, aki szereti, van, aki nem. (szerintem nem azt jelenti, hogy valaki az adott, jó lefolyást még 20 mp-ig folyatja, addig, hogy már csak víz jöjjön kávé helyett) -
hát a mezei, bolti 700 ft-os száraz bor is kuka
azt meg nem tudhatom, hogy hány top aszút kóstoltál már (szepsy, demeter, meg még vagy tíz termelő), de azok valami csoda, nemzetközi szinten is
de mindegy is, nekem is megvolt a "csakaszáraz", meg "csakavörös" korszakom borban, kinőttem. jó legyen (kémia nélkül).
-
de akkor van egy javaslatom egy új rendszerre:
- mindenki azt ír, amit akar, nincs para
- én azt törlöm, amit törlendőnek gondolok
- nem kezd el senki pampogni, moderációról értekezni itt.primitív rendszer és nem rugózunk ezen a hülyeségen állandóan, ami amúgy önmagában is megöli a topikot.
-
-
válasz
meander
#68951
üzenetére
én sem akarok állandóan köröket futni ezzel kapcsolatban. szeretném, ha végre lenne valamiféle egyetértés, kompromisszum, így ha az van, amit írsz, hogy páran nem értenek egyet azzal, hogy tartózkodjunk mordortól, akkor mondják, hogy miért és inkább mi legyen helyes.
de ezen a ponton azért valóban szeretném azt is helyretenni, hogy fórumozik-e odaát ugyanez az ember, és ha igen, akkor az hogyan fér össze azzal az értékrenddel, amit rajtam épp számonkér. magyarán, akkor ebben is jussunk dűlőre.
és ha végre lehet ejteni ezt az ügyet, akkor onnantól szeretném kérdés nélkül betartatni, amiben megegyeztünk, magyarán, nem magyarázkodni minden egyes törlésnél. ahhoz ugyanis ragaszkodom, hogy bármi is a rendszer, mordor ne legyen itt hosszan moderációs téma, mint most (mint rendre).
-
válasz
soldier2
#68940
üzenetére
lyézusom, emberek, itt mindenki megbolondult?!

szeretném, ha nem képződne minden mordori témából itten sok hsz-es izé. valaki belinkeli, tegye. nem értem, hogy miért muszáj, nem értettem egyet adp indoklásáva, de belinkeli (hivatkozik rá, pontosabban). tegye, semmi gond. nem is akkor töröltem ám, hanem amikor már az x-edi poszt jött a témában, és egy napja megint a mordori témát tartottátok életben.
miért kell még napokig beszélni róla? és ha mégis leült, miért volt fontos újfent előszedned, életben tartanod? (feltámasztanod) arra aztán semmilyen értelmes magyarázat nincs, ha mindig a végtelenségig toljuk. ha muszáj, mordorozzon bárki. ha nem muszáj, akkor ne, mert - mondjuk úgy, hogy - illetlenség. van, hogy a fontos infó igénye ezt felülírja, minden más esetben meg illetlenség és kerüljétek.
végül, de nem utolsósorban mindenkinek ajánlok egy kis önvizsgálatot segítő összehasonlítást: nézzétek meg a ph-s hivatkozások számát mordorban, aztán nézzétek meg a mordoriakat itt. a két számot összehasonlítva gondoljátok végig, hogy van-e értelme nekem írnotok, hogy "hol a határ?", meg hogy "ellendiktatúra van". odaát miért fórumoztok? komolyan kérdezem, mert azzal, hogy fórumoztok, nyilvánvalóan elfogadjátok az ottani értékrendet. de oké, elfogadjátok, de akkor egész pontosan mit hiányoltok itt, mivel és főleg miért kritizáltok engem? ott miért nem kerül szóba ugyanez? teljes aránytévesztés szerintem.
-
bocs, srácok, inkább kivettem. aki akarja, megkeresi, hogy mit és hol vegyen, de most párszáz forint miatt megint mordor a téma...

-
válasz
Peti...(16v)
#68900
üzenetére
ó, ez nem is rossz ötlet, amúgy is kávénként vizezek vele. kéne valami szögletes vékony váza, ami épp befér.
-
qm-tudorok: anno milyen tuningok voltak qm 0650-re? opv rémlik, hogy nehezen, de belehekkelhető. csinált anno valaki valamit a visszazaccolás ellen? (gondolom csak ki kell vezetni a csövet, de lehet-e azt kulturáltan..?) manó méter?
-
-
citromlé = savanyú, szén = keserű. egyik íz sem való egy jó eszpresszóba, akármilyen hullámos. van persze olyan, aki annyira nem csípi a savakat, hogy neki minden "citromlé", ami savas egy kicsit, de itt a topikban szerintem elég jól meg tudjuk különböztetni ezeket. egy kávé lehet savas, ha mellette van természetes édessége. ha savanyú, akkor viszont hibás. ugyanúgy lehet csokis, pörköltes, mogyorós, nugátos, ha közben ugyanúgy van saját édessége. ha keserű, hibás.
-
elkezdtem használni a qm 0650-et. qrva komoly kis dög, de azért az egyértelmű, hogy az űrgaggia lesz a gép, bármilyen jó is ez, van annyira hangos, zaccos és kényelmetlen, hogy tudjam biztosra. ezzel együtt, ha nem lehetne semmilyen tuningot használni, eléggé elöl állna a hierarchiában.
-
na, húzzunk most egy vonalat, és légyszi innentől az ilyen jellegű figyelős, értelmezős, olvasós, egymást véleményezős off dolgokat felejtsük el, ne legyenek. ha valaki félreért, megjegyzés nélkül is lehet pontosítani, hogy mire gondolsz és sokkal jobb lesz neked is, másoknak is, mintha elkezdünk azon lovagolni, hogy ki hogyan olvas és mit sérelmez. ezeket az off dolgokat innentől gyomlálni is fogom, ezt most csak magyarázatként írom.
a kávéról és a körítéséről beszéljünk, ne egymásról!

-
-
válasz
von toth
#68789
üzenetére
durva lenne, ha ez ilyen egyszerű lenne. más szűrő és szűrőméret mellett más lesz az íze a kávénak. nem jobb vagy rosszabb, hanem más. bizonyos esetekben ez jobb, máskor meg rosszabb. én azt figyeltem meg, hogy a nálam lévő dc és űrgc közül az utóbbinál magasabb volt a kivonatolás (szemre, nem mértem), aminek én elméleti szinten örülök. de nagyon változó, hogy ez minek és miért áll jól vagy rosszul.
-
most jönne az, hogy megkérdezem, hogy szerinted a több száz aroma elvesztése hátrány-e (mert ha igen, akkor mégis az van, hogy azt mondtad, hogy a sötétre pörkölt kávé primitívebb, gyengébb), de nem kérdezem meg, már így is fölöslegesen tudálékoskodunk trivialitásokról.
-
elemezd már nekünk ezt itt légyszi:
"Hogy sötét pörkölésből készítve miért lesz értékelhetőbb a szimpla, mint világosból, az kb. ugyanazért van, amiért a bolti kávék kevésbé érzékenyek az öregedésre: a lényeg már korábban elveszett..."
mit értesz lényeg alatt? mit jelent az, hogy már korábban elveszett? csak hogy egészen pontosan és tisztán lássa a teljes topik, hogy mit mondtál.
-
válasz
#91073280
#68734
üzenetére
szerintem is erős félreértésről van szó. senki sem mondja ugyanis, hogy csak a vagy b megoldás jó bármire. a gc, amin ironizálsz, nem véletlenül lett népszerű, kitűnő tuning alap, talán a legjobb a kisgépek közül. de éppenséggel elég sok éven át ment a faema family és hasonló gépek tuningja is. azzal sincs gond, ha érteni véled, hogy manio miért kritizálta a topikot -- nem a kritikával van ugyanis baj, hanem a viselkedésével. ráadásul nagyon úgy fest, hogy a topik ekézésénél tovább nem is jutunk, akkor meg azért mégiscsak az van, hogy trollszagúra sikeredett az egész, na.
viszont lezárnám ezt a vonalat. maniótól is azt várnám, hogy tegyen érdemi tartalmat a felütése mögé. nem érdemi tartalmat ebben a körben innentől törlök.
-
válasz
#91073280
#68695
üzenetére
mondjuk éppenséggel az unalmas, hogy időről-időre előkerül valaki, valahonnan, aki se szó, se beszéd, beleszáll a topikba. én annyira nem csodálkozom, hogy ez nem csak engem zavar, sőt, örülök neki, ezexerint nem én vagyok helikopter.
ámde, várjuk meg, hogy lesz-e érdemi komment is manio részéről. kritikával élt, itt az idő, hogy kifejtse a pro oldalt is részleteiben.
-
na, tegyük fel, hogy az új kolléga tényleg hasznos tagja szeretne lenni piciny közösségünknek, lépjünk át a ma délelőtti produkción és beszéljünk érdemi dolgokról. manio például kezdheti azzal, hogy utat mutat a kísérletezésben megrekedt topiknak, hogy mit kéne általánosan precízebben csinálni.
-
milyen hely, milyen kávé, mikor? azért a top helyeken rendben szokott lenni. de az is igaz, hogy amikor nagy a pörgés, néha mégsem, én is belefutottam már túl sok hőt kapott kávéba így. de legutóbb a budapest baristasban azért szépen zenélt, amit adtak, azt 100%-ra itthon nem tudtam hozni (direkt vettem a kávéból). pedig az őrlő ugyanaz volt

-
válasz
soldier2
#68667
üzenetére
ráadásul, bár ez már csak amolyan hangosan-moderátorosan gondolkodás, a kolléga egyszerre:
- újonc, aki nemrég kezdett el itt és csak itt hozzászólni
- közben arról beszél, hogy mi történt évek alatt
- közben nem olyasvalakinek tűnik, aki évekig kibírná hozzászólás nélkül
szóval... talán annyira mégsem új ismeretlen, inkább régi ismerős. nem mintha ez bármin változtatna, inkább csak érdekesség. a lényeg, hogy mit és hogyan mond. -
válasz
Koczó93
#68661
üzenetére
van, aki szerint nem lehet. kis "casmo" zoli is azért építette le a saját cuccait, mert az ő elvárásainak sosem volt megfelelő otthon a presszó. de a hangsúly az adott user elvárásain, saját valóságán van. a userek maradék 99,99%-a pedig beletörődik, ha csak 80-95%-os a kávé (amihez persze szintén kell nem kevés pénzügyi költést eszközölni, sajnos az eszpresszó technikai sport volta nem kikerülhető). ha eleget jársz jó specialty helyre, pontosan el tudod helyezni a saját otthoni kávéd a skálán.
-
"A topic-gazda - az évek során megfigyelhetően lanyhuló kísérletezési kedvvel - megállapodott az olaszos pörkölésnél - melynek ízvilágát szokás itt (ét)csokisnak nevezni -, nagyvonalúan lecitromkávézva a többi néhány tucat ízjegyet.
Márpedig a topic-gazda véleményét tanácsos osztani, khm, mint az közismert..."az első fele szimplán tévedés. nem iszom robusztát (soha nem is ittam) és nem iszom sötét pörit. magamnak is gyümölcsösre pörkölök. amit citromlének hívok, az hibásan alulpörkölt kávé -- vagy egy olyan kávé, amiből én csak citromlevet tudtam csapolni. casino mocca előfizum sem azért volt, mert olaszra gyúrnék, ahogy paljoc sötétebb pörijei miatt sem azért sírtam, mert olaszmán vagyok kávéban. de azért jól megfejtetted, hadd gratuláljak.

ja, az évek során lanyhuló kísérletezési kedvet úgy hívják, hogy "megérés, elrendeződés". ritka az olyan eltartott ujjú f@sz, aki képtelen egy pohár bort élvezettel meginni, mert mondjuk tíz év után is az ízeket szálazza, a hibákat keresi, a savgerinc szerkezetésben megérzi a bizonytalanságot, "szakmázik". én ennyi idő után egyszerűen kontextusba tudom tenni a dolgokat, tudom, hogy miről maradok le, ha magamnak pörkölök, tudom, hogy mi a "csúcs", ahogy azt is, hogy mi az, ami "már elég". (igen sok ember tart atom sznobnak azért, mert ez a "már elég" olyan, amilyen)
a második feléért, mivel az nettó szemétkedés (bár az egész kis szösszenet arról szól, hogy te magyarázod másnak, hogy én milyen vagyok. egyszerűbb megkérdezni engem), kapsz egy [moderátori] figyelmeztetést most.
és picit lejjebb adhatnál a mellényből, a frankó megmondásából.
-
nem megy valaki budapestről veszprémbe még a héten, akire rábízhatnék egy 30 kilós kávégépet?
-
válasz
#91073280
#68545
üzenetére
sosem mondtam, hogy lakossági szinten mindenki álljon neki használt gaggiát túrni. de itt a topikban alapvetően a "high-end" vonalat képviseljük, egyre többet és jobbat akarunk kihozni a cuccainkból, ha valakinek, ennek a pár tucat embernek nem fáj az űrgaggia.
az meg, hogy céla időnként pár zombival (senkire sem gondolok a topikból!!) nyomatja az általa forgalmazott cuccok promóját, tök független mindettől. az egyszerűen csak cocom-listán van, oszt kész.
-
válasz
FefeeX
#68539
üzenetére
"Persze, ha ezt kihagyjuk, elhallgatjuk, és a Rancilio Silvia a legolcsóbb gép 170-ért amit még PIDelni KELL 60ért, akkor be lehet úgy állítani, hogy kötelező régit venni, mert az új 250-nél kezdődik. Csak itt akkor erős csúsztatásokkal vezetik meg a betévedő tömeget, vagy nem?"
az erős csúsztatás az az, amit épp csinálsz -- abba is hagyhatnád, légyszi. nem szoktak itt megvezetni senkit, a feltételezéseid is alapvetően a saját fejedből pattantak ki.
-
válasz
Gravity1234
#68525
üzenetére
leírtam az előbb, hogy miért töröltem a tiéd. de oké, mea culpa.
-
válasz
von toth
#68521
üzenetére
nem szeretnék beszélgetni a márkáról. lehetne, de itt inkább ne. egyébként vannak szerintem szar gépei, más gépei biztos egész jók. anyaghasználata jellemzően gyengus, az 57-es szűrő nekem akkor is kizáró oka, ha már van hozzá ims. a vízterítő-felsőszűrő-szűrő hármasnál kb. nincs fontosabb dolog egy kávégépnél. fontosabb, mint a hőstabilitás.
-
válasz
PeterAgos
#68492
üzenetére
a vízterítő blokk cseréjével, talán egy régi faema family-ét használtam fel. de fragola nemrég árult pont olyan gépekhez csinált gaggia vízterítőt (esztergáltatott párat), kérdezz rá nála, hogy van-e még, és ha igen, repülj rá -- biztosan jobb lesz, mint bármelyik alap faema stb.
-
válasz
mdav88
#68516
üzenetére
milyen kár, hogy egy rosszindulatú ... karolta fel

ám ez egy hobbi topik, pár tucat hobbi felhasználóval. mi jellemzően tuningolt gaggiákat, faemákat, ranciliókat fogunk ajánlani, akkor is, ha azt boltban nem lehet megvenni, épp azért, mert hobbisták vagyunk és tudjuk, hogy semmi baja attól még, hogy használt, ha szakszerűen felújított. a piac, mint massza majd vesz mást persze.
-
válasz
adriankoooo
#68513
üzenetére
de, mihelyst a felháborodottak is megértik a miérteket. bár talán megérhették már a legutóbbi ilyen körnél, és mégis fel vannak háborodva, tariatti biztos nem először látja ezt például.
-
válasz
FefeeX
#68511
üzenetére
rendben, beleírom, némileg általánosabb formában. a márkát egyébként ne féltsd, valahogy mindig, de tényleg mindig megy a balhé körülötte és ajánlgatja boldog, boldogtalan. fura mód a quick millt meg nem. meg a ranciliót sem. meg kb. semmilyen más márkát sem. érdekes, még ha véletlen is...
-
válasz
von toth
#68507
üzenetére
(na de épp ezt tettem: szerintem bántotta az az újoncos ajánlás a topik integritását, így töröltem. ehhez jogom van, és igazából jó lenne nem minden alkalommal a "diktatúra van" lemezt közösen megfutnunk ilyenkor. gravity-nek egyszerűen peche volt, ő állati rossz tempóban állt neki újfent lellitkét ajánlani, épp kitöröltem az előzőt, erre beírta majdnem ugyanazt. azt azért töröltem, de írtam is, hogy ezen helyzet áldozata lett.)
-
válasz
tariattila
#68503
üzenetére
állatira túlfújjátok és kicsit ki is forgatjátok az egészet amúgy... eddig is lehetett itt ajánlani, amíg azt értelmes tag, értelmesen tette, nem pedig egy újoncka, aki érdekes módon először szól hozzá a topikban, a hozzászólásában pedig olyasmi van, teljesen spontán és önzetlen módon természetesen, hogy az alukazán veszélyes, a lelitke a király, ő már használja ezer éve (de most szól hozzá először...), az 57 mm sem gond, itt a link is, hogy gyorsan meg tudd venni stb.
amíg beszélgetünk egymás között, addig lehet. amikor reklámfelületként van használva a topik, akkor meg nem. ki dönti ezt el? hát, itt most én. akinek ez sok, az majd nem szereti a topikot, nem tudok mit csinálni. azért aki képes objektív maradni és visszanézi, hogy hogy működött a topik, pontosan tudja, hogy mindig is lehetett beszélgetni bármiről.
céla egyébként mind a 11 ujját dörzsölni fogja, ha meglátja ezt a hisztit, ami itt kerekedett. lételeme, és hát nincs nehéz dolga, bejön egy trollja, én kivágom, ti meg azonnal felháborodtok, hogy itt már bizony ajánlani sem lehet és ellendiktatúra stb.
szóval mi lenne, ha a dolgok végtelenné nagyítása helyett inkább csak fórumoznánk, ahogy akkor szoktunk, amikor épp nem dobja be senki, hogy mekkora királyság a lellit?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest











![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)


