-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
Igazándiból a késes arra sem jó, de azért mégis jobb frissen darálni, aztán lesz, ami lesz.
Kotyogózás a legjobb gázon, azt lehet a legjobban állítani. Ha van hőálló kesztyűd akkor kipróbálhatod, hogy
felteszed az alját vízzel és amikor forr, akkor bele szűrőt és gyorsan a tetejét rácsavarod, akkor nem ég meg annyira a kávé. Egyébként ugyanolyan művészet vele főzni, mit egy géppel.
-
adp
őstag
Nem instantokat ittam, meg nem iszok tejeset. Amiket ittam: ristretto, barista, meg sima espressok. Sok különbséget nem éreztem, persze volt, de nekem egy kategória mind.
A mákdarálós korszakomban még nem volt semmi tudásom kv terén, de az biztos, hogy 100* jobbat ittam ebből a kávéból a kotyogóssal mint a fent leírt téglákból és a dolce gustobol.
Viszont, hogy most hogy esne azt nem tudom.
Ezzel nem azt akarom hirdeti, hogy ez így jó. De nekem akkor jobb volt 0 tudással.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen