Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Szakbarbár #116105 üzenetére

    Engem idén kevesen akartak elgázolni, talán 2-3 olyan autós volt aki úgy kezdett előzésbe velem szemben hogy jóval 70 felett húzott el, viszonylag közel hozzám, ez kicsit ijesztő volt, de legtöbb esetben mindenki szépen kikerült hátulról.

    Nagyobb túrákon mikor hazafelé tartok, én végig az aszfalt legszélén megyek és nem húzódok tovább akármi jön mögöttem, de frusztráló tud lenni mikor hallom hogy egy kamiont tartok fel, viszont mikor megelőz óriási távolságot tartva akkor meg jó érzés hogy nem centizte ki.
    Amúgy az átlagos szélességű utakon a személyautó simán meg tud előzni ha csak a vonalig megy ki, és ilyenkor még szembe is jöhet autó, szóval ritka az az esetleg hogy valaki megijeszt.

    Errefelé, Romániában nincs olyan hogy biciklist tiltó tábla, ott még ahol akarsz, és mersz, lehet ennek is köszönhető hogy 1-2 szakaszon kicsit idegesebben az autósok, mert ott nem lenne szabad bringával tekerni, de ha más út nincs akkor ott mennek.

    Szerintem messze vagyunk attól hogy minden autós teljes értékű résztvevőnek tartsa a bringásokat is, főleg a városban, de én sokkal biztonságosabban érzem a főúton való tekerést mint pl 3 éve.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák