Új hozzászólás Aktív témák

  • Csokicsibesz

    tag

    válasz jjeahh #119051 üzenetére

    Tapasztalatból:
    a csiganyál egy jó cucc, de mint mindennek ennek is vannak hibái. Ha eltervezel valamit, akkor ott helyszinen nem fogja tudni neked újra tervezni. Ez benne van a pakliban.

    DE: elsőre SZERTINEM felesleges több százezres garminokat venni, ami lehet többe kerül mint maga a bringa amit hajtasz. Mint mindenbe, úgy gondolom ebbe is érdemes először egy elérhetőbb árú terméket kipróbálni és kitapasztalni.

    Most már azért jó pár túrát és útvonalat megcsináltam az órával, soha nem hagyott cserbe, nem dobta el a gps jelet, útvonal közepén is felismerte magát és tovább tudott navigálni. Kijelzőben valóban nem akkora mint egy erre a célra kialakított kerékpáros computer, csak ugye ez egy óra.

    Egyébként az Y elágazásban merre kell menni helyzetekre szerintem tökéletes. Én pont ezért vettem, mert ha volt egy kereszteződés ahol balra kellett volna menni én jobra mentem.

    Fateromnak Xiaomi okosórája van, amit én nem hasonlítanék össze a TomTom-al. Pulzus mérője teljesen pontatlan, meg néha olyan adatokat ír ki, amin csak röhög az ember.

    Jobb mint egy Garmin edge 1000-es? Nem. Kerül annyiba? Nem.
    Egyébként az Y elágazásban merre kell menni helyzetekre szerintem tökéletes. Én pont ezért vettem, mert ha volt egy kereszteződés ahol balra kellett volna menni én jobra mentem.Egy Audit -est és egy Toyota Yarist sem hasonlítasz össze egymással, mert értelmetlen.

Új hozzászólás Aktív témák