Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz jjeahh #128905 üzenetére

    Ha csak felnit vennél, és újrafűzetnéd?

    A kerekekről a legjobb lekapni az extra tömeget. Még akkor is könnyebb lesz tekerni a gépet, ha például a vázon vized tovább a belsőidet. Nekem 1 db van a nyeregnyő, váz csatlakozásánál, meg egy darab a váz első háromszögében. Vettem kisebb kabátot, könnyű Maxxis belsőt, így a korábbi 1 kabát helyére elfért az egész.

    Nem emlékszem pontosan, hogy mikor alakította át Runner tubelessre a gépemet, de április-május környéke rémlik nekem. Azóta nem nyúltam hozzá, köszi szépen jól van. Most is csak azért piszkáljuk, mert felrakjuk az új gumiszettet. Szóval nálam guminként kell cserélni a tejet is, nálam minden Stans.

    Műhelypumpát én a Lidl-ben vettem 2.500 Ft-ért, ez szerintem jó ha van. Én minden tekerés előtt felfújom 2,5 barra a betonos szakasz miatt, amikor meg a dombhoz érek, akkor megy le 1,6-1,7-re. Utálnám ezt minipumpával csinálni.

    Szerintem a dropper után a tubeless a másik olyan dolog, ami nélkül nem bringáznék szívesen. Nekem elég sok defektem volt előtte, gondolom mondanom sem kell, hogy azóta nem kellett a bringához nyúlni emiatt. Volt olyan is, hogy hárman ereszkedtünk le egy nagyon durván köves lefelén, utána két bringán egyből cseréltük is a kicsípett belsőket.

    [ Szerkesztve ]

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák