Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    válasz MittuDomain_ #128898 üzenetére

    Sziasztok!

    Nos, megvan végre a bolt, a kerekparcity.hu -nál tudok fizetni az általam preferált módon. Addig oké, hogy az eredetileg linkelt HT-val nem érdemes próbálkozni hiába a pöpec felszereltség meg a hazai gari.

    A paraméterek nem változtak: univerzális bicó kellene elsősorban munkába (napi 2*6-8km) járni és kirándulgatni, maximum könnyű terepen, minimum 80%ban aszfalton. Jó lenne a tárcsafék, hátha téli üzem is lesz, de nem elvárás. Jó lenne a lock-os villa, hogy mikor nem kell, ne vesszek el sok hajtási energiát.
    A rászánt összeg 130-200e, a teteje felé értelemszerűen akkor, ha megéri a felárat a cucc.

    100+kg vagyok és 176cm, a normál súlyom olyan 85 (és az is több mint ideális), de mostanában csak dolgozom és eszem, szóval legalább egy év mire ide visszajutok, ha sikeres lesz az életmód váltás. Ezért lenne esetleg mégis jó a HT, a villa és a hátsó rugóstag is meghálálja a nagy tömeget a testbike-erek szerint, utána meg tudnám mindet állítani.

    Szóval, mint outsider, a bolt kínálatából jöhet bármi, ami belefér. Ti értetek hozzá, én nem, hinni fogok nektek. Nem baj ha több lehetőség marad, és közülök választok majd élőben design/kényelem szempontjából.
    Köszi előre is! :R

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák