Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    Sziasztok!

    Elhatároztam, hogy beszerzek egy normális kerékpárt, viszont az összefoglaló meg a bikepro.hu-s kisokos elolvasása után is maradtak bennem kérdések.

    Én: 177cm/67kg
    Ár: 100k körül, használt is játszik, felfelé jó vétel esetén flexibilis vagyok.
    Felhasználás: 30-40km-es túrák (bicikliút és gyakran földút), valamint a budai hegyek felfedezése (nem extrém montis megközelítésben).
    Eddigi bringás tapasztalat: többségében inkább alsókategóriás kerékpárnak is alig nevezhető izé, de használtam kicsit többet trekkingkerékpárt, ill. egyszer a Galyatetőn túrához béreltem egy normális montit (itt szereztem eddigi egyetlen tapasztalatomat tárcsafékkel). Amikor keseknyebb profilú kerékkel tekertem, az számomra jelentősen megnövelte a kényelmi faktort (ha ilyen mellett döntök, azért valami 50-50 terep-aszfalthoz való kerék felé tendálnék)
    Típus: már itt kicsit meg vagyok lőve: monti vagy (cross) trekking a két esélyes, mivel azonban nem gondolom, hogy igényeim nagyon extrémek, így talán elég az utóbbi? Ami viszont feltűnt, hogy montiből nagyobb (legalább a ) használt piac. Ill. kell-e nekem a tárcsafék? (tapasztalatom mindenképpen üdítő volt vele)
    Bolt: figyelembe véve a fenti igényeimet, szerintetek Bp-n hol lehet érdemes körbenéznem?

    Ha nem gond, linkelnék néhány típust, abban kérnék megerősítést, hogy jó fele nézelődök szerintetek?
    Kross Hexagon
    Torpado T815
    Meride S-Presso 300
    Omstar Firefox 24

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák