Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #151356 üzenetére

    Ha igazad van az már csak azért is rettentő elszomorító, mert ha ennyit nem lehet rábízni egy szervizre, hogy egy kereket össze rakjon, aminek az a dolga hogy forogjon akkor mire valók az ott dolgozók? Azért nem atomfizikáról van szó, de ha most én 0 tapasztalattal nekiállnék szórakozni, valószínűleg rosszabb eredményt kapnék mint ami jelenleg van.
    Legalább ilyenkor igazolódik a feltételezésem, hogy ebbe a városba még nem szabad pedelcet hozni, mert ha 1x bármi baja lesz 237km-re van a legközelebbi szerviz (BP)

    (#151357) Toobee
    Az szép, de gondolom te nem xc-re használod mert ha igen akkor valamit rosszul csinálsz :B A hátsó ikon, nyilván sosem volt egy tapadás bajnok, de teljesen korrektül tartotta a lépést az endúrósokkal a lefeléken (felfele nyilván mindenkit megevett), az első meg nagyon szépen tapad még most is, egészen addig a határig ahonnan már nem, cserébe bitang jól gördül az aszfalton, és igen, ez mindkét gumi drótos, legolcsóbb verziója.

    (#151358) Hasaggymeg
    Zsivány kis szett, képet a feliratról az oldalán, ha neked nem kell küld el, feldobom én a szekérre, rettenet zavar hogy fekete, ráadásul a felső része tele van mikro repedésekkel v karmolásokkal. Tejet bele, és lássuk neked mekkora az utánapumpálási együtthatód, ez a 2x annyi kell pumpálni mint a belsős rendszert, szerintem nem túl előremutató fejlesztés :F

    (#151373) Zsohi
    Hát akkor ez így marad, és reménykedünk hogy egyszer valahogy belerohad abba a kis lyukba valami, és talán nem ereszt vissza 1 barra 2-3 naponta.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák