Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz bringasisti #170277 üzenetére

    Akinek alapvetően műszaki végzettsége van nyilván másképp, bátrabban áll neki szereléseknek, de a láttam már hasonlót itt azért szerintem kevés.

    Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Somatom esetében a javító garnitúra nem segített volna, mert azt sem lehet tudni, hogy mit csináltak eddig a taggal? Az is lehet, hogy nem lett teljesen szétszedve, csak egy kis szervizt kapott néhány új tömítéssel. Azért amikor egy tag fullra szét van szedve és megkapja a full service kit-et, 90%-ban meggyógyul, de persze az sincs kizárva amit mondasz, hogy javíthatatlan a probléma, de azért nem ez a jellemző.

    A szívatás nem azért megy mert nincs passzaméter, hanem mert vannak kereskedők akik nem kifejezetten lelkiismeretesek, alaposak. A Biker meg úgy ahogy van egy vicc! Én azon már évek óta csodálkozom, hogy lehet még mindig annál a kókler cégnél egy ekkora márka mint a Sram! Soha nincs semmijük és kell valami hónapokat várhatsz.

    Somatom: A Dr.Bike egy külsős szerviz, nem a Sram-hoz tartoznak! Az egy másik dolog, hogy történetesen ott vannak Csepelen és kb mindenki úgy tekint rájuk mint A szervizre és rengeteg munkát ők végeznek a forgalmazóknak, de ettől még ők külsős szerviz és ha elmennek 2 hétre nyaralni, mert fáradtak, akkor az az ő dolguk! Alapvetően a Te problémádat a Berguson-nak és a Bikernek közösen kéne megoldania! A Dr.Bike meg úgy tudja vállalni ahogy az nekik belefér. Legjobban akkor jártál volna ha közvetlenül a Dr.Bike-ot keresed fel és velük egyeztetsz, azt úgy is mindenki elfogadja garanciális szerviznek. De nyilván nem tudhattad, tudhattuk előre, hogy a Berguson ennyit fog töketlenkedni.

    Amúgy tényleg brutálisan leterheltek a szervizek, amióta járvány van, pláne egy olyan szerviz ahol amúgy is nagy forgalom volt. Én is ebben dolgozom, és vért hugyozunk, annyit kell dolgozni, ilyenkor mindenki kicsit fáradtabb, ingerlékenyebb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák