Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    Nos, akkor jöjjön a kálváriám :((

    Vigyázzatok a csalókkal!

    @T-Bike Webbringabolt és Brezsnyev Leonyid sztori. Apró Tóbiás a fia, azt hiszem, az öreget is így hívják.

    Csak, hogy tudjátok, kinél és mire hagytok pénzt.

    Márciusban szerettem volna rendelni egy új bringát, a T-Bike kecsegtető ajánlata meggyőzőtt, leinfóztam őket ismerettségi körben, többen vettek itt bringát, nem volt gond, illetve hivatalos forgalmazója a Commencalnak. Így a bizalom teljes volt részemről.
    Commencal Meta TR 29 Ride 2021 lett a kiválasztott és egy Commencal Ramones 12, március 19-én kifizettem a proforma szerinti összeget a megjelölt számlaszámra. Április vége, május eleje volt a Commencal official oldal és a T-Bike szerint is az érkezési idő.
    Teltek múltak a hetek, hónapok, június környékén már érdeklődtem, hogy mi a helyzet. Mindig következő keddre ígérte a biciklit, de a rendelésszám és a rendelés visszaigazolása elől ment a kitérő, sosem tudta megmutatni. A DH OB-re ígérte, hogy ha nem érkezik meg a bicikli, visszaadja a pénzemet vagy elhozza nekem az egyik saját bringáját.
    Ezt a pénzt azóta is várom, ahogyan a cserebringát is, minden nap azt hazudozza, hogy már csak percek vannak hátra. Számtalan verzió és magyarázat érkezett már tőle, de a mai napig egy fillért sem látok. Minden nap hasonló üzeneteket kapok tőle: "csak még pár órát adj"; "intézem, semmi más sem fontosabb".
    Sajnos, azóta eszkalálódott az ügy, több helyre tartoznak, német és magyar adótartozást is görget maga előtt a tulaj, ezért a holland cég (Erlano BV.), valamint a Kiss Gábor néven futó stróman, aki ugyanúgy nem szeret adót fizetni.
    Volt már ezerféle változat: Revoluton küldi, lehozza nekem vidékre, még képernyőfotót is küldött, hogy már megy a navigáció...gondolom sejtitek, hogy sosem ért ide, hétvégén Western Unionon jött a pénz, de biztos lovaskocsival hozzák.
    Emellett traktál a magánéleti gondjaival, hogy miattam újra elkezdett inni, mert annyira frusztrálja az ügy. A lényegen sajnos nem változtat: nem tud elszámolni a pénzemmel. Gyanítom, piramisjáték az egész, az én pénzemből rendelte meg valaki másnak a biciklit, utánam pedig már egy balek sem érkezett.
    Ezt támasztja alá enduros körökben ismert több eset is, akiknek lóg pénzzel. Szerintem emlékeztek még István Fábián posztjára, de egy holland srácnak is benyúlta a pénzét, mint megtudtam Ákos Kulcsártól Vigyázzatok vele, egy szélhámos csaló! Részemről a héten megtörténik a feljelentés, tovább nem várok, hiába könyörög, hogy csak a fia miatt ne tegyem. A Commencal-lal is felvettem a kapcsolatot, méltatlannak tartom, hogy egy ilyen ember/cég képviselje a márkát itthon.

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák