Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz jjeahh #216474 üzenetére

    Igen EWS-en is mindenki be van csatolva már.
    Ez így van, sőt a DH wold cup-on is mindenki (kivéve Greg Minnaar).

    Ha csak ezt az arányt vesszük alapul, akkor már nem is kéne léteznie flat pedáloknak. Viszont abba a hibába nem szabad beleesni, hogy simán húzunk egy egyenlőségjelet a szakágakban a világ legjobbjai és saját makunk között.
    Ők tényleg profik, brutálisan sok időt töltenek bringán, minden edzésük célzott a hét minden napján, hozzánk képest olyan technikai tudással rendelkeznek, mindent centire begyakorolnak, hogy teljesítményük alapján inkább UFO-k mint emberek. Itt nem csak arra gondolok, hogy bárhol ki tudnak csatolni, hanem arra is, hogy erre reálisan egyáltalán nincs is szükségük, olyan a tempójuk, hogy a megállás nem opicó, de mindemellett szinte triál képességeik is vannak.

    Ezek között egyensúlyozunk mindnyájan, hogy a saját bringázásunk során mekkora a reális igény lábletételre, esésre, váratlan dologra, esésre. A nyugodtabb terepeket járóknál ez nem igazán kérdés, ha ünnepnapokon vannak nehéz váratlan dolgok, akkor irány az spd. Teljesítmény orientált tekeréseknél ahol elején becsatol és legközelebb otthon a kapuban kicsatol, ott szintén semmi értelme flat pedálnak.

Új hozzászólás Aktív témák