Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Mai tekeresbol azert megdobbenve tapasztaltam, hogy tenyleg tortent egy trendfordulo. Meglepoen sok kerekparossal talalkoztam, ami korabban csak hebe-hoba fordult elo. 12 -bol 6 analoggal tolta, abbol 1 verprofi hardtail -el, olyan vadlikkal, hogy csak lepkeztem. Nem tudtam kovetni a 4.5km -es osvenyemen, 3 km utan nem uldoztem tovabb. Van meg hova fejlodni. :DDD Ma extran fhos is voltam, neha eltunik az a keves allokepessegem is. :( Konkretan a vegere ugy lepusztultam, hogy lefele menet egy ugrasnal eloszor lecsuszott a labam a pedalrol. Olyan szinten megutotte a sipcsontomat, hogy omlott a ver, estere meg bekekult. Eloszor gondolkodtam el az SPD -n. :U

    Na de a lenyeg. A masik 6 az pedelec volt. Mindegyik gyarinak tunt, nem mokolt szar. De fiatal, eleteros, huszoneves sracok ultek rajtuk. Nem profik, sima bringasok. Szerintem nagyon rossz iranyba megy ez az egesz... Arra leszek kivancsi, hogy miutan kb. 2 ev elteltevel megkotlik a motor ezekben(mert nem kerdes, megfog), akkor mi lesz a sorsa a sarnehez, analogkent teljesen hasznalhatatlan ketkerekueknek?! Sokan hitelbol veszik ezeket, fiatal sracoknak gondolom meg apuci, mert alaphangon egy hulladek Haibike is 1 misi folott van.

    Mennyi ezekbe egy csere moci? Egyaltalan kaphato? Ismerosom a Specibe sokat vart a cserere, es egy uj, kozepkat analog bicaj arat kellett kicsengetni 2 ev utan. Az elfogyasztott lancok fogaskoszoruk csak hab a tortan.
    Irtak is, hogy az XX1 sor azert lett hirtelen analogon ennyire tartos a lanccal egyutt, mert ebike -ra terveztek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák