Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz sebgutkopf #218034 üzenetére

    Nem izgulok en sem. :) Tulajdonkeppen ha osszeszamolom, siman megvan a 100 munkaora, mert amikor a varosban gyakoroltam orakat a bringaval, azt nem is rogzitettem, es volt, hogy este 2 oran keresztul nyuztam. Lehet, hogy a teli, minuszban, vagy nulla fok kornyeken, sarban megtett km -ek sem segitettek annak, hogy tovabb birja. Igy most le lesz tudva, johet a nyar. Sarat mar nem igen fog latni. Es akkor mar a bringat is leszervizeltem, kivetel a kozepcsapagyat, mert azt nem szedem ki ennyi ido utan.

    Az elso telo egyebkent nem produkalt hibat, meg csak nem is szurcsogott egy kicsit sem, az jobban birta, mint a tag. Pedig ha tippelnem kellett volna, akkor azt mondom, hogy a villa fekszik ki elobb. A tag jo helyen van ott font, sarat, port joforman nem kap. A telo meg azert kapta az ivet, mikor elsullyedtem parszor a mocsarban.

    Bele sem gondolok, hogy azoknal a bringaknal, ahol alul van a tag fuggobe allitva, ott milyen gyakran kell szerviz. Ezert zseni a Scott, ismet, hogy beleintegraltak a vaz belselyebe.

    Bringas komam rabeszelt az SPD -re. Melyikkel jarok jol, ha szeretnem kiprobalni? Veszek egy hasznalt M8100 -as pedalt, vagy ujonnan egy M520, talan M530 -at?

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák