Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    Ebike, bunkó rolleres, lenéző országutis... van pár (de)motiváló ember.
    Nyilván roller nem ellenfél, mert 25-ig bírják általában, én meg tartom a 35-öt is pár kilóméterig még a Hydrával is, terepgumival, kormány kosárral, túlsúllyal is.
    Ebike tényleg idegesítő, mikor szembe szélben kárörvendő mosollyal előz. Nem sok ilyen van, de akad rá példa.
    Városban is sok bunkó van, aki lámpánál előre furakszik, utána meg megy 15-tel.
    Vannak országúti cirkálós emberkék is, akik több százezres bicajjal lenézően tekintenek pl. egy belépő Gepidára, vagy egy 25 éves Magellánra. Néha lusta voltam bicajt cserélni, mentem 10-20km-t az ócskavassal is ha éppen rámjött a tekerhetnék. Na egy ilyet szivattam meg, nézett kb. mi a fenét keresek azzal a ronccsal Gyula-BCsaba között, milyen béna... A felüljáró után visszaelőztem 30-cal. Erre ő is 35-körül. Na mondom, ha beledöglök akkor is adok neki. 35-40 a Mol kútig. Ő normális kerékpáros cipővel, én meg a 18 kilós Hydrával, de legalább tüskés pedállal. Valószínűleg kamu sportoló volt, mert egy ilyen karbon vázas bicajjal illene 40 felett menni... csak akkor minek ez a lenézlek az olcsó cuccal hozzáállás.
    Azért a triatlonos múlt sose tűnik el szerencsére. Abba is belegondolok, hogy ma már mindenki eszik, iszik, energiát pótol, mi meg anno max vizet ittunk a kulacsból. Mennyivel jobb ereményeket elérhettem volna. No mindegy, az már 25 éve volt. 6 éve versenyeztem utoljára úszóversenyen, ott már ettem energiaszeletet én is. Hiányzik az úszás, csak nincs rá idő, meg keret, nincs szabad pálya sose sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

Új hozzászólás Aktív témák