Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz orbano #260389 üzenetére

    Nem értelek. Ha a felirat és a CenterLock témát jobban átgondolnád akkor jobban járnál. Eleve leszűkíti a kört, hogy nem boost kerékről van szó és gondolom nem átütőtengelyesnek kéne lennie. Na ilyet nehezebb találni. Én Mavic kerekeket nézném meg a helyedben, például a Crossmax, Crossland.

    Az a baj, hogyha kereket akarsz fűzetni, akkor az sosem lesz olyan jó mint egy gyári kerék. Természetesen lehet jó kereket fűzni, mert minden komponenst lehet kapni, de olcsó nem lesz. Egy normális minőségű küllő darabja ott van a 400-450 Ft körül (DT, Sapim) az agy sem olcsó és a felni sem. Rá megy még a munkadíj is pluszban. Agyból is érdemes legalább egy Deore ha kónuszos (abban legalább "labirintus tömítés" van) vagy inkább egy ipari csapágyas.

    CenterLock-kal mi a baj? Egyik legjobb megoldás. Sokkal egyszerűbb is szerelni, mint a hat csavarost. Írom ezt úgy, hogy 6cs van nekem is. Felni terén sok gyári kerék matricázva van, amit könnyen lehet szedni (hőlegfúvó, féktisztító segít). Emiatt szerintem kár a kerékfűzés. Racsnihang terén nehezebb dolgod lesz, mert a legtöbb normális minőségű agy az hangos. Más sűrűségű zsírral el lehet halkítani.

    Ha nagyon zavar a felnin a felirat, akkor fújasd le fekete festékkel, és a probléma megoldva.

    Microspline agyban van egyáltalán olyan ami 135 mm papucstávolságú? :F Nem néztem utána, csak elméletileg azért lett a boost, mert már nagyon nem fért be a hátsó agy a 135 mm OLD-ba. Ezért is van 142 meg 148 mm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák