Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz zsocy #288685 üzenetére

    Bringás lányoknak persze köszöngetek szorgalmasan, de ők meg valamiért nem köszönnek vissza sosem...iMég vissza is fordulsz és hátulról felzárkózva újra köszönsz, hogy hátha csak nem hallották? ;] Ez a köszönés téma (mint amúgy sok más hasonló) egy lerághatatlan csont, időnként előkerül és csak rágjuk-rágjuk...és most én is rágom egy kicsit megemlítve saját ezirányú "fájdalmam", éspedig országútisoknál a kézzel intés az elterjedt, míg montisok inkább biccentenek, így gyakran van, hogy ha a fejét nézem nem látom kezét, és fordítva. :DDD Továbbá azt vettem észre, hogy az egyívásúak hajlamosak leginkább az egymás üdvözlésére, így megnyugtatom Roland861010 új kollégát is, hogy csak biztosan süt róla a mugliság (60 alatti csapásszám, sisakmentesség, talpközéppel, ne adj isten sarokkal ( :Y ) pedálozás esetenként egyenes derékkal stb.) azért mellőzik a félvarázslók, de ez változhat ha ő is úgy akarja. ;)
    Amúgy meg el kell engedni, ha neked fontos biccentesz egy aprót és nem veszed szívre ha nem viszonozzák, vagy éppen nem veszed észre, hogy viszonozták...vagy csak figyelsz és annak köszönsz aki köszön neked. :)

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák