Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Bicajrol kulon nem keszult kep, igy most kenytelenek vagytok engem is megbamulni. ;] Letekertunk ma 40km-et, eleg elvezetes, erdos, koves terepen. Kiprobaltam egy lightos downhill-t is, az nagyon zoral volt, csak sajnos ott jott ki a legjobban, hogy nagy nekem a vaz, meg ugye a 2.1-es gumik nem tul idealisak egy olyan erosen lejtos reszen, ahol tiszta csuszos ko mindent. Igy csak a kereknyomassal tudtam jatszani.(na meg raebredtem, hogy konyok es terdvedo nelkul ezt nem kellene csinalni...) Jah, pluszban meg a telot is tulfujtam. 90kg -ra allitottam be, en meg csak 80 vagyok. :U De ezekbol tanul az ember, legkozelebb mar minden stimmelni fog.

    Holnap szedem szet a bringat, vettem egy M-es vazat, ami mar tenyleg ram lesz szabva. Sajnos az sem segitett, hogy a kormanyt egeszen leraktam. Messze vagyok tole, es meg mindig tul magas, pluszban nem voltam furge, maszni is nagyon nehez volt. :( Ugy egyben nagyon lomhanak ereztem a bicajt, alattam.
    Ellenben az uj vaz 500g-al konnyebb lesz, es meg a festese is kituno allapotban van. Persze nem volt olcso, es karbament tobb napi munkam. :(

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák