Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz trialboj #89475 üzenetére

    +1 (#89486) Strezi. Én mondjuk nem erőltetném már a héten a tekerést, ha eddig nem toltad napi, kétnapi szinten a hasonló távokat. 3-4 nap alatt nem fogsz fejlődni, de izomlázad lehet, amivel meg nem jó versenyezni. Első verseny, inkább indulj kipihenten (az ajánlott verseny előtti bemelegítéssel), és figylej arra, hogy reagál a szervezeted. Teljesen más lesz, mint amikor egyedül vagy a haverokkal tekersz.
    A zenét felejtsd el a p*csába. :DDD Az fog történni, hogy beálltok a rajthoz, elindul a zene vagy a visszaszámlálás, vele együtt a pulzusod, és nem fogod hallani a zenét, csak tolod a következő 1,5-2 órában, ami kifér. Amúgy azért sem jó, mert nem hallod mi történik mögötted, előtted. A gyorsabbat illik elengedni, és a több távból és az indítási különbségekből adódóan bármikor megelőzhet egy gyorsabb ember. Jobb egy "Köszi, király vagy !", mint egy "Bammeg, mennyé má'!". Illetve egy ismeretlen részen, ha mész lefelé, és a következő bokor mögül hallod, hogy mindenkinek csattog a váltó, meg kerepel a lánc, akkor már előre vissza tudsz váltani, mert tudod, hogy hajtű kanyar és emelkedő jön... ;)
    Evés ivásra megvannak a szakdolgok, 35 g CH óránként, 1 kulacs víz, só, MG... neked a legegyszerűbb az lesz, hogy minden itatónál állj meg, és nyomj be valami kaját meg vizet. Nem azon az 1 percen fog múlni, de tuti nem éhezel el. (Haverom mindig azt mondja, hogy ő ennyi pénzért minden itatónál 5-10 percet enne, hogy megérje. :U ) Amikor útközben eszedbe jut, akkor meg igyál a kulacsból.
    Hajrá, majd írd meg milyen lett!

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák