Aktív témák
-
Asusfan
őstag
válasz
duracell89 #463 üzenetére
Amúgy ez nem így volt.:U.
[Szerkesztve] -
Szenty
tag
Srácok, akkor a november 6-7-ei időpont az mindenkinek jó? Kérlek jelezzetek ide minél többen!
-
anulu
félisten
amikor UT2K4-eztem elened, akkor egy kicsit az őrületbe kergettél azzal, hogy tökmindegy volt, mit csináltam, a zászlótok közelébe kb 100 alkalomból 1x jutottam el, amikor meg rohantam kifele, mint az őrült, akkor meg hátbalőttél :( de ez van. következő Partyig gyakorolok néhányat :D:U (csak azt nem tudom, mikor, de majd megoldom :DDD)
[Szerkesztve] -
messor_
csendes tag
Üdv!
''Tedd be a no messor modot!'' :D Kedvenc mondatom, amit UT közben hallottam. :D
Üdv. -
Asusfan
őstag
válasz
duracell89 #813 üzenetére
Én meg nem értem mit gizdultok CoD al utban és q3ban lealázlak:DD
-
duracell89
senior tag
egyebkent miért fontos ez? :F :)
-
Szenty
tag
Szerintem az egérpad most ne legyen senkié. Majd legközelebb, amikor Kalandor is jön.
-
duracell89
senior tag
egyébként most akkor kié lesz az egérpad? :F
-
I_Am
veterán
válasz
duracell89 #788 üzenetére
Az a 266-os ping az állat volt. :DDD
-
Wolverine
félisten
Jahm, thx annak az illetőnek, akinek megvolt a Halo soundtrack :DDD
-
Dirtyz
őstag
Jelentkeznék a következő partira is. A mostani is jó volt, csak egy kicsit leült a hangulat a végére.
Más: láttam valakinél az X-akták néhány részét, mintegy 15 gigát. Ha az illető magára ismer, megdobna egy méllel? előre is köszi:) -
Wolverine
félisten
Igen! Valami belső üzenő kell! Úgy jobban lehet kommunikálni a többiekkel, pláne ha két terem van... Így kicsit gáz volt az információáramlással...
Azt nem számolta senki, kit hányszor öltek meg? Ezt a statot sztem vezetném (UT2k4-ben tuti, BF és CoD talán :U) :DDD
Legközelebb asszem azzal kezdem, hogy Halo-szervert indítok :D Aki jön, jön :D -
hobizoli
nagyúr
válasz
sequator #770 üzenetére
Nalam futott a CoD dedikalt szervere, aztan beszalltam En is, annak ellenere, hogy aszondtak ''juj ne, mert 600 lesz a ping''...hat nem ugy lett
A kilepesem utan is meg vagy 2-3 oran at futott tovabb, megsem lepett bele senki
Tolem futhatott volna akarmi, kraft lett volna ra, amikor jartszottatok neztem a ''Feladatkezelo''-ben es 8-10% kozott ugralt
hobizoli
[Szerkesztve] -
FaBatka
aktív tag
A köv partin megpróbálok megjelenni és akkor a hálózati eszközökkel nem lesz gond.
OFF
Szenty! Te nem Pesterzsébeten laksz?''
ON -
VladimirR
nagyúr
bf-rol jut eszembe: Launcser epp a repulo iranyitasanak mikentjet probalta elsajatitani es egyik alkalommal a ketszemelyes gepbe szallt be es elindulas kozben meg beugrott a gepbe Hobizoli is
ekkor launcser a kovetkezo megjegyzest tette: ''ajaj Hobizoli! rosszgepre szalltal'' - majd egy elegans egermozudulattal ismet csak nem sikerult felszallnia'' :DDD
tegyuk hozza, hogy a vegere egesz jol belejott (marmint a repulesbe ;]) -
Szenty
tag
válasz
sequator #770 üzenetére
Néhány válasz...
1. Most bentalvásos hétvége volt a koliban, ezért kaptunk másik termet. Ahol eddig voltunk, ott nem volt ezzel probléma. A legközelebbi alkalommal megint a 8-asban leszünk :)
2. Ennek sajna nem tudom az okát. A switch garantáltan jó volt, valami windows-problémára (névfeloldás, etc) tippelek inkább.
3. Erre nem tudok megoldást. :)
4. Dettó.
5. Ezt aláírom. Legközelebb kinevezünk egy admint, aki majd figyel a dologra, és szükség esetén - ha nem megy át valaki -, kickel is.
6. Ezen legközelebb majd javítok. A sok probléma miatt most nem volt időm/kedvem bekonfigolni a saját szerveremet.
7. Erre már írtam lehetséges megoldást. Vagy webszerver fórummal, vagy irc szerver. Esetleg indíthatunk TeamSpeak szervert is, az garantáltan segít.
Szerintem minden probléma olvosolható a fentiek közül. Köszönöm az építő jellegű kritikákat, a köv. partyra jobban fel fogok készülni!
Kettővel ezelőtti partyn, amin még nem voltatok itt volt egy srác, aki lelőtt, mert előbb értem el a Battlefield-ben a repcsit, mint ő. Kick lett vége. :) -
FaBatka
aktív tag
Kinek van itt őszi szünete? :)
-
sequator
senior tag
köszi, a csavarhúzó hiányát nagyon megéreztem:)) és most, hogy mondod, valóban maradt ott egy tápkábel is, meg egy 1mes UTP is
na és most a feketeleves:
szigorúan szvsz(+ öcsémék véleménye) szerint a következő hibák voltak:
1. függöny és sötétítés hiánya
2. instabil volt a hálózat
3. hosszúak voltak az egyes játékmenetek (--> unalom)
4. nem voltak elég változatosak a pályák és a játékmódok (--> unalom)
5. csapatok létszámelosztása finoman szólva is egyenlőtlen volt
6. kevés volt a szerverindítási kedv
7. kevés volt a kommunikáció a két terem közt
egyelőre ennyi jutott eszembe. ha minden jól megy(pl nem alszok el itt a gép előtt), akkor megoldási javaslataim is lesznek a problémák orvoslására
Sautia -
sequator
senior tag
köszönet Szenty a szervezésért és a lehetőségért, a résztvevőknek meg a játékért.
Most pedig jöjjön a kritika(szigorúan építő jelleggel):
1. ...
hoppá bejött a főnök és most mennem kell melózni, a kritika nem marad el, csak kési:))
Sautia -
gerlice
csendes tag
Szenty-nek én is köszönöm a játék lehetőségét, jó, hogy vannak olyanok akik megszervezik (majd emilben kérdeznék 1-2 dolgot helyi webszerver futtatás ügyében)
duracell89 remélem a következő partyra elhozod a cd-met mert jó hogy meg van ISO-ba neked, és az is rendben hogy elfelejtetted elhozni dea zért ez hmmm nem?
Nekem a cd-m kéne ok?
[Szerkesztve] -
-
Belvaros
tag
válasz
duracell89 #759 üzenetére
Accepted! :)
-
Asusfan
őstag
Következőleg több ut-t meg q3.Basszus ha volt 3kwékes rajtam kívül:DD
-
Szenty
tag
Sebaj srácok, legközelebb ezt a játszok-nemjátszok bulit megoldjuk úgy, hogy az egyik gépre rakok egy webszervert+fórumot. Esetleg alternatív megoldásként futtathatok belső irc szervert is. :) A lényeg, hogy legyen egy egységes hely, ahol mindenki kihirdetheti, mivel játszana, mivel nem, etc.
-
Belvaros
tag
Tévedés. Gerlicével még át is mentünk Durához és direkt hangosan elmondtuk többször is, hogy azért kell hamarjában a Generals CD, mert MOST fogunk játszani. Erre mondta Dura, hogy elfelejtette elhozni, de szerinte másoknál is megvan és fel lehetne írni, neki van itt CD-je hozzá. Persze Gerlicének volt image-ben. Nem tudom név szerint kik volak akkor a teremben, de hogy Durán és rajtunk kívűl még legalább ketten az biztos. Na mindegy, ez van :( majd legközelebb trombitával megyek :DDD.
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #751 üzenetére
izéééé, a géped véletlenül nem ''a tankról'' kapta a nevét? :D
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
Első körben itt is szeretném megköszönni Szenty-nek, hogy volt hol megrendezni a partyt :))
VladimiR: legközelebb pls szólj, hogy SC-ztek, mert én spec vevő lettem volna rá... meg a Generals-ra is, bár akkor lehet, h már aludtam.
Az UT2K4-et alapból agyatlan játéknak tartom, és csak nagyon ritkán nyomulok benne, de ez tegnap nagyon jól esett!
launcser: sorry, hogy általában akkor találtam vmi cuccot a gépeden, amikor játszottál :U:DDD
Szenty: legközelebbi Party mikor? :D
jerry: thanx a kölcsön UTP kábelt, anélkül rendesen meg lettem volna lőve :)
Wolverine: örülök, h meggyógyultál, és tudtál rendesen gamelni! :P
Kalandor, I_Am: jobbulást srácok!!!!
így most első körben gyorsan ennyi :) -
Belvaros
tag
Szerintem a múltkori jobb volt (Generals miatt) mondjuk én 2 és 3 között elaludtam mint akit agyonvertek :). Instagib hulla-rossz volt, gondolkoztam rajta hogy csinálok egy normális fegyveres szervert ugyanarra a pályára, de aztán lusta voltam :DDD.
A party végén is mondtam, de itt is beírom: dádá azoknak, akik beígérkeztek a Generals-ra, aztán meg csak ketten toltunk három játékot Gerlicével, mert senki más nem adott életjelet a kérdésemre. Hmm... :(((
Egyébként jó volt :). -
Asusfan
őstag
Ahogy hazaértem lefekdütem most keltem fel:DDD
Amúgy lan k jó volt legközelebbire is tuti jövök.
A battlefieldet hááát én kihagytam:)) ut jó volt itt kaptatok tőlem rendesen:D(instagib nem annyira) q3 hát hallod alíg játszott vki, itt is is kapatok azért:DD.CoD is jó volt.Szal a lényeg hogy az egész jó volt.:) -
VladimirR
nagyúr
na haj
hazaertem, megvolt mara is a 3 ora alvas (mav rulzz) - pont annyi, mint amennyivel elindultam lan-ra
Tildy-nek uzenem, hogy grrrrrr, mert alig tudtam starcraftozni egy-ket meccset, mert Gerlice - aki meg vevo lett volna a dologra - eleinte ut-zott, aztan pedig hardvergyengeseggel kuzdott, igy alig 2-3 meccset tudtunk jatszani
legkozelebb viszek monitort is, mert igy tul sok eselyetek volt ;] (nagykepu smiley)
(jah Szenty: elfelejtettem megjkoszonni - Kosz a monitort) -
Szenty
tag
Hali!
Majd mesélünk... alvás után! :) -
I_Am
veterán
Remélem fényképek készültek.
Az ut-ról meg szólhattatok volna és akkor nem fexem le olyan korán. :( -
duracell89
senior tag
vége :O
-
I_Am
veterán
És milyen játékok mentek az éjjel?
-
Szenty
tag
Mi még egyelőre -- egyre bambábban -- bámuljuk a monitort... :)
-
F-ECT$
titán
Nézzétek a Sport 1-et. Mindjárt jön Klicsko.
-
I_Am
veterán
Azért köszi a játékot. (bár megmondom öszintén az ut nem tetszett)
-
Szenty
tag
Hát akkor szigorítsd meg a tűzfal-szabályokat, csak a szerver fele engedd csatlakozni a Generalst...
-
Belvaros
tag
válasz
TexT-BoY #724 üzenetére
Nem, nem azért, hanem mert egyszerűen taktikátlan, értelmetlen ugrabugra, egy ''ki találja el vaktában előbb a másikat'' és ''ki pillantja meg messzebbről az ellenfelet'' játék, ami úgy ahogy van elveszi az ember kedvét a további játéktól, mert kifárasztja a kezést, az érzékeit és a végén ráun az egészre! Most is mindenki sírt, hogy ilyen szar meg olyan szar, de játszani egy újat már senkinek nincs kedve, mert megunták. Nem véletlenül... grrrr :(((
-
Belvaros
tag
Milyen sokan akartak Generals-ozni, most meg nincs senki... :(((
-
Belvaros
tag
Ne hari, de ez az utolso UT nagyon szörnyű volt :(
-
Szenty
tag
Éppen most próbálom kinyomozni a szerver ip-címét, dfault portszámot, hogy tudjak forwardolni.
szerk: meg is van, lehet jönni: 195.199.57.125 az ip a cáltozatosság kedvéért. Letöltéseket lejjebb vettem, talán jobb lesz a pingetek. (port az meg default)
[Szerkesztve] -
Szenty
tag
Hali.
Készen álltok hát az ut2k4-re?:) -
heihachi
addikt
UT2k4-re Én is vevő lennék :B
-
I_Am
veterán
ut2k4 lesz? Mert ott kevésbé számit a lag.
-
duracell89
senior tag
kalandor! ez megfelelet a codversenynek? :)
-
Szenty
tag
Próbáljátok most meg pls!
-
Szenty
tag
Duracell azt üzeni, hogy változtassátok meg a cdkulcsotokat.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Srácok csináljatok már egy nokey servert, mert sem Én sem Kalandor nem tudunk csatizni (cd key in use miatt).
-
burgatshow
veterán
Hi!
Ha lesz q3 akkor szóltok 1 ip címmel megtoldva? Lehet benéznék netről! :D
Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest