Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz billencs #76460 üzenetére

    "Az eléggé problémás a kommunikációban, ha egyesek csal írni szeretnek olvasni és értelmezni
    nem. "
    Ez bizony így van! :K
    Talán elkerülte a figyelmedet, hogy én általánosságban beszéltem a Mint-ről nem pedig neked címezve. Így nem tartom magamra nézve kötelező érvényűnek, hogy az általad képviselt véleményt figyelembe vegyem, saját tapasztalataim említésekor! A hőbörgésed okát meg végképp nem értem, szeretett manjarodat nem is említettem, így az összevetésük válaszodban nem logikus!

    "Szerintem nagyon sokat ártanak a Linux elterjedésének akik tájékozatlanul ajánlgatnak bugos, rosszul felépített rendszereket."
    Erre talán válaszolnom sem kéne de mégis. A Mint egy roppant stabil, jól összerakott rendszer. Amiket említesz azok egyszerűen nem felelnek meg a valóságnak!

    "Aligha kezdőbarát az a rendszer
    amiben a programokat úgy kell összeollózni, terminálból és mindenféle egyéb helyekről, valamint cinnamon alatt a panelen lévő ikonok nem vagy alig mozgathatóak és még sorolhatnám."
    Semmiféle hasonlót nem tapasztaltam. Te utoljára mikor? Terminálra szinte egyáltalán nincs szükség a programválasztékkal kapcsolatban pedig töredelmesen be kell vallanom, hogy a számítógépeseknek abba a koca 90%-ba tartozok akik jó ha két tucat programot használnak. Ezek telepítése a legkisebb problémát sem okozta.

    "Jó lenne, ha akik másod, harmadkézből, hallomás alapján terjesztik a hazugságokat, kizárólag olyasmit irkálnának amit biztosan tudnak."
    Nos, had kérdezzelek meg téged mint a Manjaro felkent lovagját, hogy mikor használtál utoljára Mint-et? Ha tényleg annyira negatív a véleményed róla mint írod akkor logikusan úgy vélem nem mostanában! Márpedig ebben az esetben a fenti sorok éppen rád érvényesek! Én egy héttel ezelőttig használtam teljes megelégedéssel -és mielőtt még megfordulna a fejedben- nem, nem probléma miatt váltottam, hanem azért mert egy megrögzött és gyógyíthatatlan distro hopper vagyok.

    Végezetül, szeretnélek megkérni arra, hogy képességeidhez mérten, olyan stílusban próbálj kommunikálni velem, ahogy ezt tőlem tapasztalod. Nick-ed alapján erős kötődésed lehet az építőiparhoz. Ha így van akkor részben megértelek. Abban a közegben a kultúrált emberi érintkezésnek és kapcsolattartásnak az elsajátítása és használata nem egyszerű, mégis arra ösztönözlek, hogy próbáld meg!
    Amennyiben nem megy, akkor ezentúl ignorálni foglak. Köszönöm!

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák