Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt19

csendes tag

Hát figyelj szerintem elég jól szól az a live javított verzió! ha nem így lenne nem forgalmazná a Creative 2008-ban. Amúgy tök ugyan az a menüje mint az Audigy SE-é! és szerintem az is. nem hallottam még XFit de épül a 3. gépem mert kettőt akarok a szobámba és abba már XFi lesz. és akkor majd hallgatom azon. csak amilyen gépet akarok az még elég sokból jönne ki így még várok vele 1 kicsit :D de a ház és a táp meg a DVD író már megvan :D szóval most pár hónapig kibírom ezzel, de én szeretem:) nagyon pofás darab és vmi iszonyat minőségi anyagból van... nagyon meglepődtem amikor megrendeltem a boltba és másnap meghozták. minden volt hozzá. 3 RCA-jack átalakító, optikai kábel, külön Vista Driver CD, matricák , még a doboza is első osztályú. Én imádom a Creative terméket eddig 1-ben csalódtam az 1 Travelsound 250 volt, alig használtam és behányt :S de lehet hogy az én hibám volt mert rádugtam a nokia töltőt és lehet nem tetszett neki :D viszont az a szar Lenco hordozható hangszoró igaz hogy szarabbul szól de az mindent kibír :D szóval majd lesz XFim de most egyenlőre úgy állok hogy a gép még várat magára. amúgy engem hogy ilyen hogy dekóder meg ilyen dolgok nem érdekelnek. Ezek filmnézéshez lehet jók, de olyan sokat nem nézek filmet, inkább zenét hallgatok. Annak meg az a lényege hogy minden hangszoró rendesen korrektül szóljon és ahhoz tökéletes a jackes megoldás. amúgy mégvmi. a padláson a logitech is jack-ekkel van bekötve és filmnézés terén odaveri az Onkyo akármilyen Prologic 2-es meg mittom én még milyen dolgokkal felszerelt erősítőt a magnat felsőkategóriás hangfalakkal. Ez az egész 1 parasztvakítás!!! ugyan úgy mászkál a hang két csatornálról bekötve mint bármilyen dekóderrel. és én azért mondom ilyen nyíltam mert én azzal a magnat onkyo rendszerrel amire több mint 1 évig sporoltam rengeteg pénzt buktam még sikerült tőle megszabadulnom. ennek okáért már az egyszerűség híve vagyok. nekem tökéletesen bevált :)

• Zsolt19

csendes tag

Azt el felejtettem neked írni hogy nekem a szobámba notebook-om van, és így csak USB-s mehet rá. Na most a Zaj studió forgalmaz ilyen komolyabb hangkártyákat ami 40-től indul. annyit nem akartam érte adni így maradt a az SB surround. amúgy szerintem egész korrektül szól. majd ha a Creative kiad jobb usb-s hangkarit meg fogom venni.

• Zsolt19

csendes tag

Azt el felejtettem neked írni hogy nekem a szobámba notebook-om van, és így csak USB-s mehet rá. Na most a Zaj studió forgalmaz ilyen komolyabb hangkártyákat ami 40-től indul. annyit nem akartam érte adni így maradt a az SB surround. amúgy szerintem egész korrektül szól. majd ha a Creative kiad jobb usb-s hangkarit meg fogom venni.

• Zsolt19

csendes tag

hát jó figyelj ez volt USB-ben ami még jó volt árban! 50 ezerért nem veszek hangkártyát, Audigy 2 NX-et meg már nem csinálják sajna, használtan meg alig lehet kapni, vagy ha lehet akkor is több éveset :( szóval nem értem a Creative-ot:( Amúgy szerintem elég korrektül szól!

• Zsolt19

csendes tag

Én Sb live Surround External 24 bittel USB 5.1 próbáltam optikai kábellal, meg 1 orion DVD-vel. Mindkettő katasztrófa volt :D

• Zsolt19

csendes tag

Kis zöld izé tetszik az írásod így írok rá választ. Na most én a Z-5500-at 3 jack-el kötöttem össze és úgy nem szólt a hátsó. Optikai kábelen egyszerűen borzalmasa hangja maximum filmnézésre jó. Én ezzel a jack-es megoldással értem el a kegyetlen jó hangzást. Amúgy Audigy 2-vel hajtom. Amúgy nálunk elég messze vannak a házak egymástól és mivel a padlás a 3,5. emelet kb 15 méter magasan és a hang amúgy is felfele száll, de iszonyat kemény. Nekem a Magnat Vector Needle Dipol hangrendszerem volt onkyo 501-es erősítővel és Magnat Omega 380-as Subbal és hát mit is mondjak a logitech Z-5500-as minden téren odavágja. Sokan hihetetlennek tartják hogy ekkora kis szar szatelittből ekkora hangzást elő lehet állítani pedig igaz. Sajna én erre későn jöttem rá mert nekem ez a Magnat rendszer fél millába fájt és még nem is voltam vele megelégedve amikor a logitech-ez bontatlanul 64-ért sikerült hozzájutnom fél éve. Hangereje borzalmas ,a hangja kristálytiszta ha megfelelő minéségű zenével hallgatod (filmet nézni az X540-en szoktam tökéletes rá sztem), egyedül a mélynyomó és a szatellitek közti dinamikai egyensúlyban érzek kicsit hiányt 1-2 számnál. Olvastam hogy Goa-t nagyon jó hallgatni vele ezt megerősíthetem! Egyszerűen mint Goa Trance-re csinálták volna egyszerűen még nem hallottam ennél szebbet, pedig már elég sok több 100 ezer Ft-os kütyüt hallottam. Gigaworks-öt még sajna nem amúgy a fórum miatt rendeltem meg pont és úgy érzem nem fogom benne csalódni, pedig zsákbamacska a dolog :D Tudom hogy nem dolby amit írtam,sajna elfelejtettem idézőjelbe tenni. És tökéletesen igazad van ez semmi más mint egy érzéki csalódás és azt gondolná az ember milyen szar pedig valójában iszonyat jó, és bátran merem állítani,hogy ezzel a megoldással a legjobbat lehet kihozni 4,1-es rendszernél és fölötte. (persze ezek között az aktív kütyük között). Én ezek után biztos már csak ilyet fogok venni, mert ennél mint a Z-5500 szerintem kell is kell jobb. irtózatős fülsüketítő hangerő, és kristálytiszta hang. Csak én nem értem azthiszem a prohardveres tesztbe volt, hogy nem jó zenére... Szerintem meg baromi jó, csak úgy kell bekötni ahogy én mondtam és eszméletlen :D Egyedül Coax kábellal nem próbáltam még de majd azzal is kifogom. Az X-540-re visszatérve én inkább a desingja miatt vettem meg, nagyon jól néz ki, és 14 ezerért sikerült hozzájutnom még anno a Mistralba. Filmnézésre nekem untig elég!

• Zsolt19

csendes tag

Sziasztok! Jelenleg a szobámba 1 ilyen rendszerem van érdekes bekötésben. A padláson meg egy logitech z-5500 na az egyszerűen über :) Amit meg szeretnék veletek osztani mert olvasgatom a fórumokat, és én is elég sok dolgot tanultam belőle úgy döntöttem adok 1 jó tanácsot és megosztom tapasztalataimat. Én az X-540-est kimondottan TV-re vettem amire szerintem untig elég, eléggé néznek az emberek amikor nekik a több száz ezer Ft-os DVD-s házimozin csak az 5.1-es filmen szól mint az öt hangszoró én meg a híreket is Dolbyba nézem... Na és h hogy csinálom? nem kell semmi Mátrix mert csak lerontja a hangzást. lehet kapni azokat a jack elosztókat. 2 db-ra van szükség és az 1 jackből csinálok 3 kimentet és azt kötöm rá. Ebből arra következtetünk hogy mind az 5 szatellit egyformán szól de nem. amikor változik a a jel a bal és a jobb között vmi elképesztő térhatást nyújt. Odaver bármegy dekódert meg minden drága kacatot. A Logitech Z5500-at is megvettem és bekötöttöm gyárilag a hangkártyába és vmi iszonyat szar volt hogy a hátsókra alig küld jelet. Bekötözgettem így ahogy előbb leírtam mint az 5 hangszoró ordít Front kimeneti teljesítménnyel, azt kell mondjam hogy vmi kegyetlen. És 35 nm-ről beszélek.Nem 1x jöttek már ki a rendőrők:D Amúgy azt se értem hogy 10 nm-es szobába minek vesznek az emberek ilyen drága hangrendszert, mert hallottam már kis szobába és elég szarul szólt. Tér kell neki az érvényesüléshez. Szóval én azt mondom hogy sokcsatornás hangrendszerrel élmény a zenehallgatás csak nem gyárilag, hanem a Front kimenettel jack elosztokkal. Aki még nem hallott ilyenről próbálja ki mert eszméletlen sokat dob a hangrendszeren! Amúgy én a Hama-t ajánlom amiből két vezeték ágazik ki mert így felerősíti a jelet. Az X-540 pedig egy nagyon jó hangrendszernek tartom ezért az árért, ami meglepett hogy már hangerőbe az nekem elég kevéske, de a dinamikája nagyon rendben van. Másik hátránya hogy a center meg elnyomja a hátsókat szinte, így általában a centert szeretem kikötni. Amúgy következő héten érkezik a Gigaworks S750-em mert eladtam a nagy Magnatokat, mert a Gigaworks az komolyabb számomra... köszönöm mindenkinek hogy végigolvasta a leírásom, és ha kérdésetek van nyugodtan kérdezzetek.

Új hozzászólás Aktív témák